fbpx


SS17 byder på smuk og naturlig makeup, med fokus på et feminint ’touch’ af pink, på både kinder, læber og øjne. Det er det ideelle look til hverdag, hvis du gerne vil se frisk og velplejet ud, på ingen tid. Makeuppen blev kreeret af MAC Cosmetics, til et show hvor Nicci var Key artist på hårlooket. Læs med nedenfor, og du vil selv kunne genskabe et look, direkte fra catwalken. 

 

Sådan gør du: 

1. Tilfør huden godt med fugt, ved hjælp af MAC Fix+. Spray den let hen over hele ansigtet.

2. Hvis du har ekstra tørre områder, kan du anvende en vatpind med lidt MAC Softening Lotion på de områderne. Den får enhver tør og kedelig hud til, at se sund og velplejet ud.

3. Prime huden med MAC Mineralize Timecheck Lotion for at give huden en ensartet overflade, og ekstra fugt.

4. Dup MAC Strobe Cream på toppen af kindbenen og næsen, for at give huden en naturlig glød. Denne highlighter creme er også ekstremt fugtgivende, hvilket gør den perfekt, til dig der godt kan lide highlight, men har meget tør hud.

5. Anvend en meget fluffy pensel og MAC Studio Sculpt Foundation i et tyndt lag – Start fra midten af ansigtet, og arbejd dig ud mod ørerne. På den måde anvender du ikke for meget produkt, og skaber en naturlig og ensartet base.

6. Hvis du har urenheder eller andre områder du gerne vil have dækket en smule mere, kan du blend lidt MAC Pro Longwear Concealer på de områder. Sørg dog for ikke at påføre for meget, da denne concealer har meget høj dækkeevne.

7. Bland to pink creme blush – én lys og én lidt mørkere – sammen, og dup dem på æblet af kinden med fingrene. Sørg for at farven er blendet ind i huden, så det ser naturligt ud. MAC Cream Colour Base ’Pink Shock’ og ’Madley Magenta’.

8. Dup samme farve på læberne og en smule på øjenlågene – Det giver det færdige look et feminint udtryk.

9. Sæt din bryn med en klar bryngele, så de holder formen hele dagen. Det er en nem måde, at få dine bryn til at se meget velplejet ud. MAC Brow Set ‘Clear’.

10. Som det sidste ’touch’ til makeuppen – dup lidt klar lipgloss hen over øjenlåget, for at få det færdige resultat endnu mere friskt ud. MAC Clear Gloss.

 

Har du set ét af de andre smukke makeuplooks, Nicci lavede til Copenhagen Fashion Week SS17? Se flere looks her. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...