fbpx

6 UGERS – HÅR OG MAKEUP ARTIST UDDANNELSE

Produktpakke indeholdende makeupkuffert, makeup -og hårprodukter, pensler mm. til en værdi af 17.000,- til alle nye elever.

Den intensive 6 ugers Hår- og Makeupartist uddannelse vil lære dig alle de teknikker du behøver for at starte en karriere som professionel hårstylist og makeupartist. Uddannelsen er til dig, der gerne vil arbejde inden for mode, skønhed, reklame, musik, bryllup, TV med editorials, modeshows, reklamefilm, musikvideoer, HD TV og detailhandel, og inkluderer mange unikke teknikker, du ikke kan finde andre steder. Uddannelsen henvender sig til alle, der ønsker en karriere som hår- og makeupartist. Hvad enten du har meget eller lidt erfaring vil uddannelsen sikre dig de nødvendige redskaber der virkelig kan give succes for din fremtid.

KLIK HER - og læs 10 gode grunde til at vælge os


1: Nicci Welsh

Nicci Welsh er et globalt navn, og en internationalt anerkendt hår- og makeupartist. Nicci arbejder backstage til New York Fashion Week, med eksklusive modemagasiner, såsom Elle og Harpers Bazaar. Yderligere arbejder hun med internationale celebrities og har en viral Youtube sensation, set af næsten 1 million. Dette betyder at alle sider af skønhedsindustrien er implementeret i Nicci’s unikke undervisningsfilosofi.

2: Professionelt fotoshoot

Vi giver dig ikke kun den bedste undervisning. Vi sikrer også, at du får den bedste praktiske arbejdserfaring, i form af deltagelse i et professionelt photoshoot. Du får lov til at komme helt tæt på alle processerne når du selv skal lave makeup og hår på din egen model inden der skal tages professionelle billeder. Det er en eksklusiv mulighed, som vil lære dig hvad det kræver at arbejde som makeupartist.

3: VIP adgang til vores eksklusive netværk

Efter din uddannelse hos os, vil vi stadig sikre os at du bibeholder dine hår- og makeupkundskaber, viden omkring trends, teknikker og produkter, på det højeste niveau. Det betyder; idet du er færdig på akademiet vil du blive en del af den eksklusive klub og community af tidligere elever.

4: Masterclass med backstage trends fra New York Fashion Week – udført af Nicci Welsh.

Som elev på Nicci Welsh Makeup Academy får du en Masterclass med backstage trends/looks, direkte fra New York Fashion Week og udført af Nicci Welsh. Nicci er en del af det internationale Oribe Team, som består af nogle af verdens bedste hårstylister. Vores akademi er det eneste skandinaviske akademi, som har adgang til denne Masterclass.

5: Ingen ekstra udgifter
På Nicci Welsh Makeup Academy tilbyder er det vigtigt at alle har samme forudsætninger for at få mest muligt ud af uddannelsen.
Derfor stiller vi alle nødvendige produkter, redskaber etc. frit til rådighed under uddannelsen. Det betyder at du ikke har ekstra udgifter til køb af produkter og lign. under din uddannelse.

6: Mode talenter
Vær kreativ i vores smukke lyse og rummelige omgivelser i København. Med fotostudie, professionelle modeller og fotografer, samt de bedste produkter og redskaber at arbejde med, er der rig mulighed for dig, som kommende professionel artist, at udfolde og udfordre dine kundskaber til højeste standard – og følge vores tidligere elever i modebranchen.

7: Vi skaber Youtube og social media stjerner
Lær’ alt om Social Media i en branche hvor det visuelle er en vigtig del af at profilere sig. Lær om korrekt lys til billeder og video, de rigtige apps samt hvordan du selv redigerer dine billeder og video. Vi er den eneste skole i Skandinavien, der har over en halv million views på blot én video – det betyder at du lærer fra de bedste.

8: Kend din business
På Nicci Welsh Makeup Academy vejleder vi dig desuden om vigtige emner, såsom marketing, PR, selvpromovering, regnskab, fakturering, karriereråd, osv. Det er helt afgørende for os, at du får en god start som makeupartist og hårstylist, uanset dit valg af fremtidig karriere.

9: Eksklusiv træning fra MAC Cosmetics
1 dags eksklusiv træning fyldt med inspiration og kreativitet, udført af en af MAC Nordic’s top Artists. Du vil lære sæsonens nyeste trends, teksturer og påføringsteknikker. Dine kreative evner og kundskaber vil blive udvidet, eftersom trendsne kommer direkte fra Fashion Week.

10: Goodiebag til en værdi af 17.000 kr.
Uddannelsen inkluderer en eksklusiv produktpakke til en værdi af 17.000 kr. Pakken inkluderer lækre produkter fra bl.a. brands som MAC, Bobbi Brown, NARS, Oribe, Sisley Paris m.fl. Der medfølger også 14 professionelle makeuppensler fra Nicci Welsh’s egen professionelle serie – altsammen pakket i en lækker makeupkuffert. Det er det ultimative til dig, der skal i gang med opbygge dit eget professionelle makeup- og hårkit.

 

Der er holdstart flere gange årligt.

Se “Pris & Holdstart” længere nede på siden for mere information.

KLIK HER - og læs endnu flere gode grunde til at vælge os...
 • Vi har undervisning fuld tid, 5 dage om ugen i 6 uger. Det giver dig de absolut bedste færdigheder
 • Vi har uddannet nogle af de mest succesfulde makeupartister i Danmark
 • Vi tilbyder dig undervisning i vores helt egne professionelle rammer
 • Vi stiller gratis, alle de produkter som du skal bruge i undervisningen, til rådighed
 • Vi har uddannet professionelle makeupartister i 12 år
 • Vi garanterer at du får netværk og venskaber for livet
KLIK HER - og se hvad uddannelsen indeholder
6 ugers uddannelsen indeholder:

Makeup

 • Hudforberedelse og hygiejne
 • Foundation, farvekorrektion og concealer
 • Contour, shading og highlighting
 • Pudder, bronzer og blusher
 • Øjenbryn, øjenskygge og øjenvipper
 • “Smokey eyes”, beauty looks og high fashion
 • Blending
 • Læber – farveapplikation og -valg, gloss og blyanter
 • Airbrushing/HD makeup til HD TV og video
 • Celebrity makeup
 • Modeshows
 • Editorial, mode- og coveroptagelser
 • Musikvideoer
 • Youtube makeup
 • HD medier, TV og reklamefilm
 • Makeup og grooming til mænd
 • Bryllupper

Hår

 • Editorial hår
 • Red Carpet hår
 • Fashion hår
 • Nicci’s internationale hårteknikker
 • Nye trends
 • Bryllupshår
 • Nicci underviser backstage over hele verdenen, og er fast hårstylist under New York fashion Week. Alle hårteknikker er derfor baseret på Nicci’s erfaring og internationale standarder.
KLIK HER - og se hvad du får med af produkter og rabatter

Uddannelsen inkluderer en GRATIS produktpakke til en værdi af 17.000 kr. Pakken indeholder et udvalg af produkter fra brands såsom MAC, Oribe, NARS, Sisley Paris, Nivea m. fl. Derudover også 1 stk. Pro pensel sæt med 14 makeup pensler fra Nicci Welsh – altsammen pakket i en eksklusiv makeupkuffert.

Vores elever får også eksklusive rabatter hos MAC Cosmetics samt på NICCIWELSHSHOP.COM, som har et stort udvalg af makeupprodukter, airbrush makeup, ringlight, makeupstole mm. Akademiet har et eksklusivt partnerskab med MAC Cosmetics, der giver alle vores elever mulighed for at arbejde med deres sortiment.  Vores elever har også mulighed for at arbejde med andre mærker, såsom Bobbi Brown og NARS m. fl.

KLIK HER - Professionel portfolio

Praktisk arbejdserfaring

At finde din vej i branchen er en af de største udfordringer, når du er færdiguddannet. Nicci Welsh Make-up Academy tilbyder, når det er muligt, dedikerede og interesserede elever chancen for at komme med og se og opleve Nicci Welsh Team, når de er ude på virkelige jobs, såsom mode og musikopgaver, samt live TV, fashion shows og fotooptagelser.

Professionel portefølje

Dit personlige portefølje er din adgangsbillet ind i branchen til at få et arbejde; den er en showcase for din stil og niveau, over for fotografer, agenturer og mulige kunder.

Som en del af den professionelle makeup uddannelse får du mulighed for at starte din egen professionelle portfolio. Til vores editorial shoot arbejder du med en professionel fotograf samt samt modeller fra nogle af landets topbureauer. De færdige billeder kan du bruge i din helt egen portfolio.

 

Vi har holdstart flere gange om året.
Se “Pris & Holdstart” for mere information.

KLIK HER - og læs mere om dit eget udstyr
Nicci Welsh Make-up Academy anvender professionelle brands som MAC og Bobbi Brown, NARS, Oribe m.fl. til al træning. Det kan være dyrt at bygge dit eget udstyr op, og det vil være svært at bestemme hvilke produkter, du har behov for. I dit arbejde med vores topprodukter og med vores professionelle hjælp, vil du på uddannelsen komme i gang med at sammensætte dit eget professionelle kit. Alle elever på 6 Ugers Uddannelsen får store rabatter på et udvalg af vores brands, både under uddannelsen og efterfølgende.
KLIK HER - og skyd karrieren igang
Skyd karrieren igang

På Nicci Welsh Make-up Academy har vi undervisning af den højeste kvalitet og de skrappeste standarder, så du får den bedst mulige start på din karriere. Nicci deler ud af personlige tips, tricks og information, som du ikke kan finde på nogen anden uddannelse. Vi vil gøre vores bedste for, at udruste dig, med alle de redskaber og forbindelser, du behøver, for at starte din egen karriere som professionel hår- og makeupartist. For at opretholde den høje standard, har vi begrænset deltagerantal på vores hold. For at sikre at dette er den rigtige uddannelse for dig, tilbyder vi et personligt interview til alle ansøgere. Interviewet foregår typisk via telefon.

Hvis du ønsker at starte på uddannelsen og er seriøs omkring at blive hår- og makeupartist, skal du udfylde ansøgningsskemaet nederst på siden.

Vi vil kontakte dig med yderligere oplysninger, når vi har modtaget din ansøgning.

PRIS & HOLDSTART

Pris 45.000 Dkk (inkl. moms)

Uddannelsen inkluderer en GRATIS startpakke til en værdi af 17.000 kr. til alle nye elever, samt eksklusive rabatter hos MAC Cosmetics m. fl.

Ved optagelse, og efter samtale med os betales et depositum på 6.000,- ddk. for reservation af din plads.

Tider for undervisning: mandag til fredag kl. 9:00 – 15:00

 

Holdstart 2024:

 

 • Forår: 8. april – 17. maj

 

 • Efterår: 21. oktober – 29. november

Ansøgningsskema

Tilmelding til: 6 ugers Hår og makeup artist uddannelse

  Navn (*)

  Adresse (*)

  Telefon (*)

  E-mail (*)

  Fødselsdato (*)

  Hvorfor vil du deltage i uddannelsen? (*)

  Vælg kursus dato (*)

  Jeg har læst og forstået de generelle vilkår og betingelser.

  “Aldrig er noget gået så stærkt. Det var en fantastisk oplevelse, og en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.”

  Marie Dausell - Freelance makeup artist

  mac-logo

  mac-logo

  oribe logo

  Oribe Hair care logo

  bobbi-brown-logo

  bobbi-brown-logo

  nars-logo

  nars-logo

  ghd-logo

  ghd-logo