fbpx

UDTALELSER – TIDLIGERE ELEVER

Tidligere elevers succeshistorier og udtalelser vægter meget højt hos os, da de er et bevis på, at den læringsmetode, teknikker og ambitioner, vi arbejder ud fra på Nicci Welsh Makeup Academy, giver de rette redskaber til at få succes i beauty branchen.

Mange tidligere elever har stor succes i både ind- og udland, og nedenfor kan du læse udtalelser fra nogle af de elever, der har klaret sig exceptionelt godt. Hvem ved, måske dit navn kommer på listen en dag!

 

Sabrine Sziney (international mode og beauty)

Et af Sabrines første jobs, efter hun blev færdiguddannet fra Nicci Welsh Makeup Academy, var som Nicci’s assistent på italienske L’Uomo Vogue, hvilket gav hende smag for ’high fashion’. Sabrine har siden rejst til Paris hvor hun har assisteret på et editorial photo shoot for fransk Vogue, og til Mallorca som ledende makeupartist på en Hollywood film. Hun er også fast inventar under Københavns modeuge, men bor og arbejder i dag i New York, som freelance makeupartist.

“Lige efter jeg blev færdig på skolen, fik jeg mulighed for at assistere Nicci på et shoot for L’Uomo Vogue, det var en stor oplevelse. Man skal være klar til at arbejde hårdt i det første års tid for at få opbygget sit netværk og få erfaring. Men det giver pote. Jeg har lavet alt siden jeg blev færdig; fashion shows, shoots, album covers, reklamefilm, TV og events.”

Marie Dausell – (Beauty, Fashion og Editorial)

Efter Marie var færdiguddannet fra Nicci Welsh Makeup Academy, begyndte hun at assistere makeupartist, Anne Staunsager, og ved siden af kreerede hun smukke makeuplooks, til sin Instagram. Maries fantastiske talent blev hurtigt rost, blandt nogle af verdens mest anerkendte makeupartister, såsom Pat McGrath og Val Garland. Marie lever i dag af at være freelance makeupartist og har nu over 50K følgere på Instagram.

”Efter mange år med drømmen om at blive makeupartist tog jeg endelig springet og startede på Nicci Welsh Makeup Academy. Aldrig er to måneder gået så stærkt. Det var en fantastisk oplevelse, og en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.  

For mig var NWMA en rigtig god start på min karriere, og uddannelsen gav mig de rette redskaber og de basic teknikker jeg manglede til at springe ud i livet som makeupartist. Nicci gav mig nogle super gode råd med på vejen, og guidede mig i den helt rigtige retning i industrien – det vil jeg være hende evigt taknemmelig for.”

Nini Elizabeth Jørgensen (mode, TV, reklamer, musik og editorial)

Nini arbejder som freelance makeupartist og hårstylist og har gjort det siden hun stoppede på skolen. Hendes job kan være bl.a. photo shoots, TV, live TV shows, fashion shows, musikvideoer, red carpet events og brude. Udover det underviser Nini på Nicci Welsh Makeup Academy i både hår og makeup. Hun er også en del af Nicci Welsh Team.

”Jeg elskede at gå på skolen, det var et rigtigt godt start kick til denne verden. Det var meget intensivt, lærerigt og ikke mindst hyggeligt. Lige efter jeg stoppede på skolen begyndte jeg at assistere, hvilket gav mig meget erfaring og viden. Det er hårdt arbejde, men det betaler sig i sidste ende.”

Pil Gad (mode, TV, reklame, editorial og musik)

Pil har arbejdet med nogle af dansk musiks absolutte top navne, som bl.a. LOC, Infernal og Cisilia. Hun arbejder også meget med TV (TV3, TV2, DR1, osv.), til både shows, live TV og faste programmer. Derudover udgives hendes arbejde jævnlig i magasiner såsom Woman og LIME. Hun er en fast del af Nicci Welsh Teamet, og er derfor altid med til at klargøre celebrity kunder inden de skal på den røde løber.

”Uddannelsen hos Nicci Welsh Makeup Academy har gjort det muligt for mig at arbejde med nogle af de bedste makeupartister og fotografer i landet. Jeg fik hurtigt mange gode kontakter til fotografer, stylister og folk i TV og marketing branchen, hvilket har hjulpet mig meget.”

Cecilie Do – (mode, reklame, TV, red carpet og fashion week)

Cecilie arbejder med fashion, brude, photo shoots, CPH Fashion Week, TV – herunder reklamefilm, awardshows og musikvideoer. – Bl.a. Zulu award, Elle style award, Robert prisuddeling, , Shit Happens, kræftens bekæmpelse. Derudover har Cecilie bl.a. assisteret Nicci Welsh,
Louise Polano, Maria Bauch Wahlin og Vivi Skaaning Pilgaard.

“Jeg arbejder lige nu som freelance Make-Up artist og hårstylist, og udover det er jeg med på GHD’s art team. Jeg har været med under fashion week, awardsshows, forskellige musikvideoer og stylet artister til den røde løber. Alt dette har jeg fået muligheden for at blive en del af, efter jeg har gået på Nicci Welsh Make-Up Academy – hvilket har været en kæmpe oplevelse!”

Christel Storm (Manager for NARS)

Christel arbejder for NARS som Sell-Out Manager for Skandinavien. Hun har ansvaret for den daglig drift, herunder PR, Marketing og Salg, og ydermere at motivere sit dedikerede team i Skandinavien til at performe allerbedst, og at komme så bredt ud til kunderne som muligt. Hun har været en del af NARS familien i et lille års tid, og har aldrig nydt et arbejde så meget som nu. Hun rejser rundt i verden og får samtidigt udlevet sin kreative side som makeupartist, men også som Manager.

”Jeg har altid været fascineret og fortryllet af kosmetik og dens univers, og i al den tid jeg kan huske tilbage, har jeg haft et brændende ønske om, at gøre karrier inde for denne branche. Men jeg vidste også, at skulle jeg gøre dette til min levevej, så skulle jeg have den bedste uddannelse, hvor jeg kunne få de værktøjer og en klar forståelse for makeup og dens historie. Jeg søgte på de forskellige akademier, som tilbyder makeupartist uddannelsen. Efter min grundige research faldt min interesse hos Nicci Welsh Makeup Academy. Qua af Nicci Welsh baggrund og hendes succes, hvilket havde en stor inspirationseffekt på mig, har Nicci Welsh formået at etablere sit navn solidt i denne branchen. Jeg følte derfor det var oplagt, at vælge hendes 8 ugers intensiv kursus
Jeg blev klædt godt på. Alt fra at lave og forstå basic makeup, til at kunne kreerer et intens smokey-eye look. At forstå historien om makeup  og dens tidsrejse igennem årtier. Som kursister blev vi ligeledes undervist i håropsætning, alt fra Perfect Ponytail til soft waves. Under hele forløbet blev vi undervist af meget kompetente underviser, og deres erfaring og teknik var en stor inspirationskilde til at udvikle sit eget talent.
Takket værd Nicci Welsh Makeup Academy er jeg i mit rette element, og kan takke hende for en del af min succes.”

Marlene Thougaard (MAC Cosmetics)

Marlene arbejder hos MAC Cosmetics i Magasin Århus, hvor hun har været i lidt over 2 år. Hun blev ansat direkte efter hun var færdiguddannet fra NWMA. Det er en arbejdsplads med masser af udfordringer og fart over feltet. Det næste skridt for Marlene er, at søge ind på MAC EVENT TEAM, til Maj.

”Det var uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv, karriere mæssigt. En fantastisk tid, hvor jeg blev udfordret og fik en masse indlæring! Det har åbnet de helt rigtige døre, og har fået mig nogle venskaber for livet! Nok første gang i mit liv, at jeg kan sige at jeg savner skoletiden!”

Suror (Stifter og ejer af Glamzone Copenhagen)

Suror ejer i dag sit eget beauty firma, Glamzone Copenhagen, på Frederiksberg, hvor hun har flere talentfulde makeupartister arbejdende for hende. Hun laver beauty, brude og event makeup. Udover det laver hun også ofte beauty photo shoots og underviser dit personale.

”Jeg er en af de heldige MUAer, der har haft fornøjelsen af at gå på Nicci Welsh Makeup Academy. Min tid på akademiet har været meget lærerig, jeg har lært nogle utrolig dygtige mennesker at kende, og opholdet har åbnet mange muligheder for mig, samt givet mig en god basisviden som jeg har kunnet bygge videre på efterfølgende. Efter endt forløb var det nemt at finde fotografer og modeller, som gerne vil sammenarbejde, og jeg fik hurtigt en stor kundekreds. Nu er jeg selvstændig og har min salon ”Glamzone Copenhagen” på Frederiksberg, hvor jeg har flere dygtige medarbejdere ansat, og hvor jeg lever min drøm som makeupartist.
Går du rundt med en drøm om at blive en dygtig makeupartist og hårstylist, kan jeg helt klart anbefale Nicci Welsh Makeup Academy.”

Vicki Risom (reklame, musik, fashion shows og Dennis Knudsen Event Team)

Vicky startede med at assistere på musikvideoer for Nik & Jay og på fotooptagelser til Alphabeats internationale reklamekampagne. I dag arbejder hun som freelance makeupartist og hårstylist, samtidig med at hun er en fast del af Dennis Knudsens Event Team.

“Jeg har været utrolig glad for den uddannelse og personlige udvikling jeg har fået gennem mit studie på Nicci Welsh Makeup Academy. Jeg har efter min makeup uddannelse været Nicci Welsh personlige assistent i et år, noget som har betydet meget for min videre karriere. Det har været fedt at arbejde side om side, med i mine øjne, Danmarks Bedste Makeup og hair stylist, det har givet mig utrolig meget. Jeg har efterfølgende arbejdet hos Dennis Knudsen Denmark, hvor jeg har fungeret som Dennis Knudsen højre hånd. I dagtimerne har jeg fungeret som frisør i salonen og om aften har jeg lavet makeup, frisør og styling show med Dennis for mellem 100 og 600 kvinder i alle aldre og i alle dele af landet. Jeg ville på ingen måde være foruden min uddannelse og tid hos Nicci Welsh, og hun og hendes Academy har mine varmeste anbefalinger.”

mac-logo

mac-logo

oribe logo

Oribe Hair care logo

bobbi-brown-logo

bobbi-brown-logo

nars-logo

nars-logo

ghd-logo

ghd-logo