fbpx

BOOK EN PRO ARTIST

Har du nogensinde haft et event på programmet, hvor du ønskede, du havde din egen makeupartist og hårstylist? Det kan du få nu.

Nicci Welsh Make-up Academy tilbyder nu højtuddannede hår og makeupartister, der kan sikre dit perfekte look på din store dag. Om det er til et professionelt event eller en billedserie, dit bryllup, din venindes bryllup, en stor fødselsdag eller et andet event, kan du hyre en af vores dygtige specialister til at skabe det look, du ønsker.

Du kan også booke en personlig makeupartist til en privat demonstration. Hvad med at arrangere et 2-3 timers makeupkursus med dine veninder, så I lærer at skabe det perfekte look? En ideel aktivitet til din polterabend, et baby shower eller en stor fødselsdag. Du lærer at forvandle dit look på ingen tid og får erfaring med professionelle teknikker.

Booking til TV
Shows
Editorial / video / reklame
Bryllup
Fødselsdag, Polterabend mm.

Forespørgsels-formular

  Navn (*)

  Telefon (*)

  E-mail (*)

  Kort beskrivelse af dit arrangement

  Dato for arrangement samt forventet varighed

  Saseline – Sangerinde og medstifter af Wuhuw.dk

  ”Vi har kendt hinanden i 19 år, og lige fra begyndelsen har Nicci været min ’go to’ makeup- og hårartist. Hun har en særlig evne til at booste det bedste ved en, både uden på og inden i. Nicci og hendes team er uden tvivl de bedste i branchen. Jeg behøver ikke at tjekke op på om alt ser perfekt ud, jeg ved at deres arbejde altid er på højeste niveau.”