fbpx

PROFESSIONEL UDDANNELSE

For at blive en succesfuld professionel make-upartist og hårstylist, er du nødt til at lære fra de bedste. Nicci Welsh’s Make-up Academy er grundlagt på baggrund af de unikke teknikker, der har bragt Nicci Welsh til tops, som international makeupartist og hårstylist for modemærker såsom Burberry og DKNY, kendte navne som Coldplay og Robbie Williams, editorials i L’Uomo, Vogue og Elle, og timer af eksponering på TV og ved award shows. Al den viden og erfaring deler hun ud af på Nicci Welsh Makeup Academy!

De færdigheder, du kan få på Nicci Welsh Make-up Academy er unikke på flere måder. Med det ekstremt alsidige udvalg af teknikker og viden uddannelsen indeholder, vil du være forberedt på hvilket som helst job, branchen kan tilbyde dig inden for både mode, film, reklame, TV, musik, events, kendisser, private kunder eller et job hos en af branchens førende makeupbrands. Uddannelsen er desuden designet til at give dig ekspertise indenfor både hår og makeup – begge er strengt nødvendige for en karriere hvor som helst udenfor mode- og filmbyerne London, New York, Paris, Milan and LA.

Alle undervisere på Nicci Welsh Make-up Academy har en forståelse for markedets aktuelle behov, teknikker og trends, da de alle arbejder som professionelle og succesfulde makeupartister og hårstylister. Underviserne udvælges personligt af Nicci selv, for at sikre at deres dygtighed og ekspertise er på højeste niveau, og at deres uddannelsesprincipper følger Nicci’s. Akademiet har bevist sin succesrate, idet tidligere elever efterspørges hyppigt af branchens ledende navne inden for alle områder; mode, film, reklame, musik, makeup brands, osv. Du kan læse deres udtalelser og tanker omkring uddannelsen under ”Udtalelser fra tidligere studerende”.

Vi tilbyder eksklusive masterclasses fra branchens førende brands og artister, såsom MAC, Bobbi Brown, NARS, m.fl., efter du er certificeret professionel Makeupartist & Hair Stylist fra Nicci Welsh Makeup Academy. Efter at have fået dit certifikat fra vores 6 ugers professionelle uddannelse, vil du blive en del af den eksklusive klub af tidligere NWMA elever. Dette unikke medlemskab vil give dig mulighed for, at udvikle og forny dine kundskaber inden for den branche som du elsker.
Flere gange om året inviteres de tidligere elever tilbage til enestående gratis Masterclasses, som kun er tilgængelige efter at have fået det professionelle certifikat fra NWMA. Nicci Welsh Makeup Academy er den eneste skole i Skandinavien der tilbyder denne type inspirerende og informativ efteruddannelse.

Lyder dette som noget du gerne vil være en del af?

Nicci Welsh Makeup Academy

6 Ugers – Hår og Makeup Artist
 uddannelse

“…Uddannelsen hos Nicci Welsh Makeup Academy har gjort det muligt for mig at arbejde med nogle af de bedste makeupartister og fotografer i landet. Jeg fik hurtigt mange gode kontakter til fotografer, stylister og folk i TV og marketing branchen, hvilket har hjulpet mig meget…..”

mac-logo

mac-logo

oribe logo

Oribe Hair care logo

bobbi-brown-logo

bobbi-brown-logo

nars-logo

nars-logo

ghd-logo

ghd-logo