fbpx

UDDANNELSE OG KURSER

For at blive en succesfuld professionel hår og make-up artist er du nødt til at lære fra de bedste.

Nicci Welsh’s makeup artist skole er grundlagt på de unikke teknikker, der har bragt Nicci Welsh til tops, både internationalt som hår- og makeupartist for modemærker som Burberry og DKNY, kendte navne som Coldplay og Robbie Williams, editorials i L’Uomo Vogue og Elle samt timer af eksponering på TV og ved award shows. – og nu deler hun ud af sin viden!

De færdigheder du kan få på Nicci Welsh Make-up Academy er unikke på flere måder. Med den ekstreme alsidighed af teknikker og specialmoduler uddannelsen indeholder, vil du være forberedt på et hvilket som helst element branchen kan byde dig, indenfor både mode, film, reklame, TV, musik, events eller arbejde med kendisser eller private kunder. Uddannelsen er designet til at give dig ekspertise indenfor både hår og makeup – begge er strengt nødvendige for at kunne være så alsidig som muligt.

Alle undervisere på Nicci Welsh Make-up Academy har en insiders forståelse af markedets aktuelle behov, teknikker og trends og arbejder alle som professionelle og succesfulde hår- og makeupartister. Underviserne udvælges af Nicci selv for deres dygtighed og ekspertise, og følger udelukkende Niccis uddannelsesprincipper.  Akademiet har mange gange bevist sin høje succesrate og tidligere elever efterspørges hyppigt af branchens ledende navne fra alle områder; mode, film, prominente navne, reklame, musik mm. Du kan læse tidligere elevers udtalelser lige her.

Nicci Welsh Make-up Academy er din garanti for at få præcis de færdigheder, du behøver for at komme til tops som hår- og makeupartist. Og det er din personlige GPS til at navigere i en kæmpe verden af skønhedsmuligheder, så du finder lige præcis den niche, der passer bedst til dig. Så hvad venter du på…?

mac-logo

mac-logo

oribe logo

Oribe Hair care logo

bobbi-brown-logo

bobbi-brown-logo

nars-logo

nars-logo

ghd-logo

ghd-logo