fbpx

NICCI’s HISTORIE

NicciPress

 

Nicci Welsh er en af Danmarks mest anerkendte hår- og makeupartister.
Hun har mere end 25 års brancheerfaring og en lang liste af både danske og udenlandske celebrities på CV’et.
Nicci er en fast del af modeugerne i bl.a. London, Paris og New York hvor Burberry, Chanel, DKNY, Isabel Marant, Hermes og Preen blot er nogle af de brands hun arbejder med.

Med sin høje standard og engagement har Nicci formået at plante sit navn solidt på verdenskortet og blandt de kunder og celebrities, der har været i hendes kyndige hænder er navne som Gigi Hadid, Paris Hilton, Cheryl Cole, Mel C, Robbie Williams, Chris Martin (Coldplay) m.fl.
Nicci’s arbejde er publiceret i både danske og internationale modemagasiner som L’Uomo, Vogue, L’officiel, Harper’s Bazaar, Tush, ELLE m.fl. Derudover nyder hun at dele ud af sin store viden som beauty ekspert i sin månedlige klumme i det danske magasin SKØN.

“Efter at have arbejdet i branchen i mere end 25 år, kan jeg stadigvæk sige, at jeg inderligt elsker det jeg laver.       Der er altid nye udfordringer, og det har givet mig utallige muligheder, jeg aldrig ville have været foruden. Jeg elsker at forvandle menneskers look og deres forståelse for makeup og hår via mine teknikker og erfaring. Jeg har en passion for at få alle til at føle sig som deres bedste ’jeg’.
Som barn voksede jeg op i min mors frisørsalon i en lille by i England. Jeg vidste fra en tidlig alder, at jeg ville være frisør, men det var ikke før senere i min karriere, at jeg så, hvor meget makeup kan forandre og skabe balance i et ansigt. Efter jeg var færdiguddannet som både frisør og makeupartist, voksede min kærlighed for tekstur og teknik. Da jeg mødte min danske mand, flyttede jeg til Danmark, hvilket åbnede op for muligheder jeg aldrig havde drømt om. I takt med at mine kunstneriske færdigheder inden for hår og makeup udviklede sig, manglede jeg pludselig en platform, hvor jeg kunne videregive mine teknikker. Derfor åbnede jeg mit akademi – Nicci Welsh Makeup Academy. Her underviser mit fantastiske team og jeg, mine elever i alt hvad jeg ved om makeup og hår, så de har det bedste med i ’rygsækken’, når de starter på deres egen rejse i denne dejlige branche.”

Xxx Nicci

Se Niccis portfolio

Se Niccis portfolio