fbpx

HVORFOR OS?

En uddannelse fra Nicci Welsh Make-up Academy giver dig unikke færdigheder til, at starte en karriere i skønhedsbranchen, som kvalificeret makeupartist & hårstylist, inden for mode, reklame, TV, musik, celebrities, internationale makeup counters og events. Men kunne du ikke lære dét andre steder? Det korte svar er nej. Her er hvorfor.

En uddannelse
 med uendelige fremtidsmuligheder
Uddannelsen hos Nicci Welsh gør det muligt for dig, at arbejde professionelt som makeupartist og hårstylist. At kunne mestre både hår og makeup er et minimumskrav på alle markeder uden for mode- og filmbyerne; London, New York, Paris, Milano og Los Angeles, hvor professionerne er delt op. Akademiets uddannelse lærer dig desuden makeup- og hårteknikker til alle typer medier og live-situationer – Du vil både lære hvad der er vigtigt for, at opnå vellykkede editorial photo shoots og det perfekte look på HD video/TV, brude og øvrige private kunder. Kort fortalt, giver Nicci Welsh Makeup Academy dig den bedste start på karrieren du kan ønske dig og hjælper dig med at træffe de valg, der skal til, for at du kan finde din niche.

Fuld fleksibilitet, top ekspertise

Nicci Welsh Pro Team er det eneste hår og makeup team i Danmark, der bookes inden på samtlige områder af skønhedsindustrien. Men Nicci Welsh er ikke kun blevet lukket ind – hun er blevet en ledende autoritet. Hendes dobbelte ekspertise i både makeup og hår ses konstant i form af  bookings til prestigefyldte modeshows og editorial photo shoots. Som elev på Nicci Welsh Make-up Academy udvikler du samme alsidighed i færdigheder, uden at gå på kompromis med læringsniveauet. Det er en unik og sjælden branchefordel. Som en del af undervisningen deltager alle Nicci Welsh Makeup Academy elever i et professionelt editorial shoot med Nicci og en professionel fashion fotograf. Det giver indblik i hvordan Nicci arbejder, og er en ekstremt eksklusiv læringsdag.

Professionelle redskaber

Vores uddannelser støttes af nogle af industriens mest professionelle og bedste brands, som f.eks. MAC, Bobbi Brown, Sisley Paris, Oribe m. fl. Det er vigtigt at du træner med et bredt udvalg af top produkter, da du på den måde kan eksperimentere og udvikle dine egne teknikker og preferæncer. Hos os får du et komplet udvalg af både makeup/hårprodukter og -redskaber, som vi anvender i udfordrende situationer, så du selv udvikler et højt professionelt niveau af ekspertise. Vores eksklusive træningsredskaber er din garanti for et optimalt udfordringsniveau.

Intens og personlig undervisning
På Nicci Welsh Make-up Academy holder vi deltagerantallet lavt, så du altid kan få maksimal opmærksomhed og personlig instruktion fra vores undervisere. Vi tilbyder den mest intensive og avancerede træning på markedet, for at sikre, at du forlader os 100% klar til at arbejde professionelt. Vores tidligere elever er alle bevis på, at vi gør det rigtigt. Du kan læse mere om tidligere elevers karriere og tanker om akademiet, under ’Tidligere elevers udtalelser’.

Usammenlignelig erfaring

Nicci Welsh’ har med sine 25 års enormt varieret brancheerfaring, arbejdet backstage under Fashion Week i bl.a. New York, London, Paris, på award shows, TV shows, ’brand events’, samt personlige bookinger fra verdens mest eftertragtede berømtheder og bands. Derfor er Nicci’s erfaringer usammenlignelige og et niveau, som imødekommer internationale standarder. Skolen tilbyder derfor ikke kun de bedst afprøvede og udviklede teknikker på tværs af medier og nicher, men garanterer dig også altid opdateret viden om branchens aktuelle standarder og udfordringer, samt de sidste nye trends og teknikker. Billedet fra dit afsluttende photo shoot hos Nicci Welsh Make-up Academy vil være direkte relevant for markedets trends og standarder, så du kan gå direkte fra uddannelse til promovering og opbygning af din egen karriere.

Karriere fordele
Med Nicci Welsh Makeup Academy som kvalitetsstempel, vil branchen anerkende din uddannelse som værende på højteste niveau. Der findes ingen faktuelle branchestandarder inden for hår og makeup uddannelser, men de kandidater, der i dag arbejder professionelt i branchen, hvilket inkluderer Nicci Welsh Pro Teamet, har sat en standard, der både er anerkendt og efterspurgt. Nicci Welsh Pro Teamet er en udvalgt gruppe ’Personlige Makeup Artister’, der er en del af servicen i Nicci Welsh’ event portefølje. Assistentstillingerne hos Nicci Welsh Teamet er begrænset, men de mest bemærkelsesværdige elever fra Nicci Welsh Makeup Academy bliver altid taget i betragtning.

En god begyndelse

Det kan være dyrt at bygge et godt, professionelt session kit op, og vi har derfor arrangeret særlige elevrabatter på eksklusive produkter fra f.eks MAC m.fl. Vi sørger for, du får den bedste pris. I løbet af din træning hos NWMA vil du få den nødvendige viden, til at vælge de rigtige produkter og redskaber. Akademiet vejleder dig desuden om vigtige emner såsom introduktion til regnskab, fakturering, karriereråd, osv. Det er helt afgørende for os, at du får en god start som makeupartist og hårstylist, uanset dit valg af fremtidig karriere.

Specialiseret ekspertise

Uanset om dit mål er at starte karriere op som professionel makeupartist og hårstylist, tilføje nye færdigheder til en eksisterende karriere eller lære at genskabe de seneste fashion looks, så har vi undervisningen, der passer dine behov. Akademiet tilbyder løbende en række kurser, Masterclasses, workshops og 1:1 træning. Uanset hvilket område, du vil mestre, har vi ekspertisen, der kan få det til at lykkes. På Nicci Welsh Make-up Academy er det din fantasi, der sætter grænsen.

mac-logo

mac-logo

oribe logo

Oribe Hair care logo

bobbi-brown-logo

bobbi-brown-logo

nars-logo

nars-logo

ghd-logo

ghd-logo