fbpx

KENDTE – UDTALELSER

Christiane Schaumburg-Müller – Skuespillerinde, Tv-vært, iværksætter, stifter af Chrichri.dk og Chrichri Magazine

”Jeg elsker Nicci’s passion omkring sit arbejde, det er vildt inspirerende at se på, hvilket er én af grundene til at hun er min favorit makeupartist. Man fornemmer hendes drive, hvilket er meget smittende. Hendes alsidighed inden for faget er fantastisk. Hun tilpasser altid makeuppen og håret til det enkelte job – Hvad enten det er TV, forsider, den røde løber eller reklamer. She is the queen of glam and makeup!”

Stine Bramsen – Sangerinde

“Jeg har altid nydt at arbejde med Nicci. Selv da jeg var en del af Alphabeat, stod Nicci også for min makeup og hår. Nu hvor jeg er gået solo, er det også altid hende jeg efterspørger, når jeg skal lave videoer, album covers eller på den røde løber. Hun forstår alt om lyssætning og vinkler, så vi altid får det bedste resultat. Hendes mange års erfaring og talent gør én tryg og komfortabel, og hun forstår altid hvilket look jeg går efter. Det kun et plus at hun også altid er skønt selskab.”

Eva Harlou – Tv-vært og ejer af arkitektfirma

”Skønneste Nicci Welsh er Danmarks bedste og sødeste makeupartist, og jeg ser hende som en god veninde. Det er altid hende jeg kontakter hvis jeg skal lave TV, billeder til magasiner eller på den røde løber.”

Shirley – Sangerinde, skuespillerinde, forfatter og Tv-vært

”Takket værd Nicci Welsh og hendes Team, er min makeup og hår er ’on point’, når jeg skal på den røde løber, skyde videoer eller billeder. På min bryllupsdag var det også dem der fik mig til at føle mig guddommelig smuk. Jeg glæder mig altid til at komme i deres hænder!”

Maria Angelova – Fashion stylist

“Når jeg skal lave editorial billeder til internationale mode magasiner, såsom L’Officiel, Elle og Harper’s Bazaar, er det altid Nicci jeg ringer til. Hun er opdateret på alle de nyeste trends og teknikker, hvilket gør, at hun forstår præcis hvilket look jeg efterspørger. Når vi er på job sammen, føles det ikke som arbejde, da hendes varme personlighed skinner igennem og dagene er meget sjovere.”

mac-logo

mac-logo

oribe logo

Oribe Hair care logo

bobbi-brown-logo

bobbi-brown-logo

nars-logo

nars-logo

ghd-logo

ghd-logo