fbpx


Leder du efter det perfekte hårlook, der er cool og casual på samme tid? Nicci lavede den perfekte ’Cool Girl Ponytail’ til Copenhagen Fashion Week SS17! Det er et hårlook med fokus på et tilfældigt og skødesløst finish – og som kan bæres af alle, uanset hvilken stil du har! Skab looket med vores nemme mini-guide nedenfor. 

 

1. Inddel tørt hår i mindre sektioner, og påfør Oribe Miximista Thickening Spray fra rødderne og halvvejs ud i længderne, og anvend Oribe Gel Serum i spidserne og resten af længderne. Sørg for at hver enkelt hårstrå har produkt på, da hele håret skal have den samme tekstur.

2. Når du har påført produkterne i hele håret, lav da en midterskilning og føntør håret helt tørt med en diffuser. Ved at anvende en føntørre med diffuser, får håret en mere ’messy’ tekstur, som er præcis det finish du skal gå efter.

3. Kør fingerne igennem håret og saml alt håret i en lav hestehale. Da looket skal have en ’undone’ tekstur, er det vigtigt at hestehalen ikke er for stram eller ser for perfekt ud.

4. Anvend en lille hårelastik til at fastgøre hestehalen.

5. Når hestehalen er fastgjort, tag da og form ”halen” som et S, og fastgør den med en elastik. På den måde tager håret form og der skabes en smuk ’wave’ i hestehalen.

6. Lad elastikken sidde i ca. 2 min., og tag der derefter ud.

7. Færdiggør det cool hårlook med Oribe Superfine Hair Spray – And you are done!

 

Vil du se flere cool backstage billeder? Se alle vores backstage billeder her.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...