fbpx


Farverige vipper blev spottet til La La Berlins SS17 show, da Copenhagen Fasion Week løb af stablen. Modellerne bar’ forskellige farve vipper – grønne, gule, orange og blå  – for at fremhæve hver enkeltes øjenfarve bedst muligt. Nicci var key-artist på looket, som var den perfekte kombination af feminint og ’street cool’, og er ideelt til dig der elsker farver! Genskab looket med denne step-by-step, og fremhæv din øjenfarve.

 

Sådan gør du:

  1. Start med at påføre MAC Moisture Infusion Serum over hele ansigtet. Den tilfører fugt og forbereder huden til makeup.
  2. Opvarm MAC Face and Body Foundation i håndfladen, med dine fingre. Når det bliver varmet op, får det en mere rig tekstur, som giver højere dækkeevne. Dup derefter foundationen på, der hvor du har rødme i huden.
  3. Er der steder på huden som behøver ekstra dække, blend da en smule MAC Studio Finish Concealer på de områder, med en concealer pensel, Nicci Welsh Concealer Pensel. 
  4. Anvend MAC Mixing Medium Matte på læberne, for at skabe et matte naturligt finish til læberne, uden at de ser tørre ud.
  5. Friser dine bryn op, så de får et mere ’bushy’ finish, med Nicci Welsh Eyebrow / Eyelash Pensel.
  6. Vipperne: Start med at bukke vipperne med MAC Full Lash Curler for at åbne øjet op og skabe mere længde og volumen til dine vipper.
  7. Farv derefter dine egne vipper let med MAC Acrylic Paint i den farve der fremhæver din øjenfarve (se nedenfor). Påfør den med Nicci Welsh Fan Brush, for at farve både de øvre og nedre vipper mest præcist. Acrylics er lidt våde i teksturen, så det er vigtigt at du lader vipperne tørre helt, inden du sætter falske vipper på.
  8. Påfør MAC Lash nr. 33 til de øvre vipper og MAC Lash nr. 31 til de nedre vipper. Farv de falske vipper med den udvalgte farve, inden du påfører dem. Når du farver dem, er det vigtigt at farven ikke rammer vippekanten, da limen senere skal placeres der. Hvis det sker, vil vippen ikke sidde fast.
  9. Påfør de tørre, farvede vipper med DUO Glue fra MAC.
  10. Har du svært ved at påføre øjenvipperne, kan du forsøge dig med en Mac Eyelash Applicator, som gør det nemmere at placere vipperne præcist.

 

Den rette vippefarve til din øjenfarve:

Øjenfarve

Blå/Grøn

Blå/Brun

Blå

Brun

Vippefarve

Gul

Orange

Grøn

Blå

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...