fbpx


Endelig kan vi indvie dig i vores nye beauty-univers: Nicci Welsh Beauty! 

Nicci Welsh Beauty er et sted for dig der gerne vil inspireres i alle henseender af skønhed, hvad enten det er i form af nemme ’How-to’ guides, de nyeste trends fra catwalken, sæsonens bedste læbestifter, eksklusiv celebrity tips, ’behind the scenes’, smukke step-by-step videoer med glamourøse makeuplooks eller små skønhedstricks til at gøre din hverdag nemmere – Vores filosofi er, at skønhed skal være sjovt, inspirerende, nemt og ikke mindst – tilgængeligt for alle! Det er også her du kan holde dig opdateret med vores nye tiltag i forbindelse med vores spændende uddannelser og kurser. 

Vi glæder os til at dele vores nye skønhedsverden med dig, og give din hverdag ’a touch of glam’!

Du kan følge med i alle de nye spændende indlæg og nyheder, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på BlogLovin – På den måde er du altid den første til at læse de nyeste skønhedstips! 

Har du stor interesse i skønhed?  Læs meget mere om vores uddannelse til professionel makeupartist og hårstylist…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...