fbpx


Nicci var key-artist på både hår og makeup til det fantastiske LaLa Berlin SS17 show, under Copenhagen Fashion Week. Det var en skøn dag, med den bedste stemning og det smukkeste makeup- og hårlook. Team work når det er bedst! 
Showet blev afholdt ved de historiske og ikoniske Elefanter i Carlsberg Byen, og atmosfæren var intet mindre end fantastisk.

Stemningen backstage var høj allerede fra start af og der var ‘run’ på med det samme. Heldigvis havde Nicci både sit eget Pro-team af fantastiske artister, alle uddannet hos Nicci Welsh Makeup Academy med, samt de dygtige artister fra MAC Cosmetics, så der blev kræset for hver en lille detalje.

lala Berlin er et tysk brand som anses som værende et unikt og feminint indspark på fashion scenen, hvor de blandt andet er kendt for deres fantasifulde prints og mønstre. Dem var der også masser af til showet SS17 i Carlsberg Byen, som hed ‘Jungle in the City’

Se vores backstage video nederst i indlægget, og lad dig rive med af den skønne stemning sammen med Nicci Welsh teamet, smukke modeller, fantastisk tøj og sidst men ikke mindst det über cool makeup- og hårlook.

Der er mange muligheder som hår og makeup artist – LÆS MERE HER

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...