fbpx


 

Modemagasinet IN havde i denne smukke serie fokus på, at god stil ikke har nogen alder, 10 fantastiske danske kvinder i  alderen 23-65 år viste deres cool personlige stil.

Nicci og to fra Nicci Welsh Team – Line Ahnstrøm og Nini Elisabeth Jørgensen – lavede hår og makeup på alle de smukke kvinder. Alle looks blev kreeret med fokus på ,at fremhæve de skønne kvinders personlige stil. Der blev lavet alt fra wet-look hår med smokey-eyes, til ’glowy’ makeup med naturligt fald i håret. 

 

Men det er ikke kun til store shows, TV, video produktioner og photoshoots man kan booke hår- og makeup artister fra Nicci Welsh Team, Du, dine veninder og mor kan komme i trygge hænder, hvad enten det er hår og makeup til dit bryllup eller i en anden anledning, så kan du booke din egen makeup artist her.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...