fbpx


 

Det er fredag og tid til at pifte dit daglige look op, med dette lækre lilla ’smokey-eye! Kombiner det med en ’nude’ læbestift eller en klar lipgloss, og du er mere end klar til weekendens festligheder. Her får du 6 lette trin til et sexet lilla smokey-eye! 

STEP 1

Start med at påføre en lys matte øjenskygge over hele øjenlåget med en lille fluffy pensel. Det skaber den perfekte base for resten af øjenmakeuppen og en ensartet farve. Mange har blodåre eller rødme omkring og på øjenlåget, hvilket kan give et anderledes finish til det færdige resultat. Hvis du har en mørkere hudtone, skal du gå efter en matte øjenskygge, der er lidt lysere end din egen hudtone. MAC Eye shadow ’Blanc Type’, 150kr. og Nicci Welsh Eye Blend Pensel, 199kr.

STEP 2

Påfør en lyse lilla øjenskygge på den yderste del af øjet og ind i globelinjen, så det danner en ’C’ form, med en lille kompakt pensel. Blend kanterne (med penslen fra step nr. 1) så overgangen fra den lyslilla øjenskygge til den lyse øjenskygge ser naturlig ud. MAC Eye shadow ’Creme de Violet’, 150kr. og Nicci Welsh Eye Shadow Pensel, 199kr.

STEP 3

Påfør den lyse lilla farve under øjet, og blend kanterne pæne.

STEP 4

Anvend en mørke lilla øjenskygge på den yderste del af øjet. Star med at påføre den langs de nederste vipper og blend den derefter op i globelinjen. Det skaber dybde og mere intensitet. MAC Eye shadow ’Sketch’, 150kr.

STEP 5

Påfør en sort eyeliner blyant i den våde kant – både øverst og nederst. Efter du har påført den i den våde kant nederst, er det vigtigt at den bliver blendet sammen med den mørke lilla øjenskygge. Tag en lille tæt pensel og kør langs kanten, det smelter de to produkter sammen. Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner ’Pitch Black’, 205kr. og Nicci Welsh Eye Smudge Pensel, 199kr.

STEP 6

Afslut med masser af mascara på både de øverste og nederste vipper. Vipperne må gerne klumpe en anelse sammen, da det gør looket lidt mere råt. Clarins Mascara Be Long ’01 Black’, 225kr. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...