fbpx


Denne jul skal du bytte din normale chokoladekalender ud med en beauty julekalender (Hey, you save calories too). Vi har fundet dette års bedste beauty julekalendre, som er fyldt med de lækreste produkter. Hvis du ikke er i julestemning endnu, så lover vi, at dette indlæg vil gøre tricket for dig. 

1. The Body Shop Ultimate Julekalender – Can we just take a moment to appreciate this stunner! Denne julekalender er proppet med favoritter fra The Body Shop. Den indeholder alt – Makeup, hudpleje, parfumer og kropspleje. Vi er mildest talt helt forelsket i den. Derudover sparrer du virkelig mange penge, da den er fyldt med deres eksklusive cult produkter. Det er et stort ‘Ja tak’ fra os.

2. NYX Wanderlust Advent Calendar – Ét af vores favorit high-street brands har lavet denne skønne julekalender, som er ideel til enhver kreativ makeupelsker. Den indeholder 12 øjenskygger og 12 Soft Matte Lip Creams – Hvilket betyder at der er en farve til hver dag i decembermåned. Come on, that is so cool.

3. Benefit Girl G’clock Rock Advent Calendar – Dette er den perfekte julekalender til alle makeupelskere. Igen i år har Benefit fyldt deres julekalender med ‘bestsellers’, plus at den i år har den sødeste julemelodi når du åbner den!

4. Clinique Advent Calendar 2016 –  Bag disse 24 døre finder du Cliniques uundværlige produkter i små travel size størrelser. Den er perfekt til dig der gerne vil have hudpleje og makeup i én og samme julekalender.

5. Jo Malone Advent Calendar – Vil du gerne forkæle din veninde, søster eller mor, som er vild med parfume? Her er svaret! Denne julekalender er fyldt med parfumer, samt hudpleje og kropspleje med de skønneste dufte.

6. Kiehl’s Advent Calendar – Hvis du er en ‘skin junkie’, så er denne fantatiske julekalender et ‘must’. Alle produkter er travel size, hvilket er ideelt hvis du skal rejse til udlandet i julen. Kalenderen indeholder bl.a. vores favorit produkt fra Kiehl’s: midnight recovery concentrate.

7. Decléor Advent Calendar – Er du ude efter ægte luksus til din hud denne jul, så har du fundet den perfekte kalender. Den indeholder de lækreste hudplejeprodukter, blandet med nogle enkelte kropsplejeprodukter.

8. Clarins Advent Calendar – Er du fan af Clarins’ produkter, så foreslår vi uden tvivl, at du investerer i denne julekalender. Den indeholder ikoniske produkter, samt nyheder.

Vi har den perfekte julemakeup til dig… 

Relateret indlæg

HER ER VORES SKØNHEDS-‘MUST-HAVES’ DENNE VINTER

Igen i år, bytter vi vores sommermakeupprodukter ud med nye skønne vinterprodukter, og giver DIG indsigt i hvad vi ikke kan leve uden denne vinter. Selvom du måske mest af alt har lyst til at kravle under tæppet og drikke en varm kop te i denne kolde tid, har vi...

5 VINTERLÆBESTIFTER VI ELSKER – FORDI DE ER FANTASTISKE

I denne kolde tid holder vi os til en nem, men smuk, makeuprutine: en let foundation, lidt mascara og den uundværlige vinrøde læbestift (som er et ‘must’ at prøve). Den stærke læbefarve gør det nemt for dig, at ændre dit look fra ‘plain out...