fbpx


I denne kolde tid holder vi os til en nem, men smuk, makeuprutine: en let foundation, lidt mascara og den uundværlige vinrøde læbestift (som er et ‘must’ at prøve). Den stærke læbefarve gør det nemt for dig, at ændre dit look fra ‘plain out Jane’ til ‘fantastic Felicia’. Forvent at skab blikfang med én af disse gudesmukke vinrøde læbestifter, som er vores go-to produkter denne vinter. 

VORES TOP 5 VINTERLÆBESTIFTER: 

  1. Nars Velvet Matte Lip Cream i Consuming Red – Den holder HELE dagen. En meget dyb rød med et touch af brun. Den er perfekt til dig der er ‘on the go’, da den er lavet som en blyant. Med ét strøg, har du den smukkeste farve på læberne.
  2. Clarins Joli Rouge i Soft Plum – Well it says it all in the name. Denne bærfarvede læbestift giver læberne et let strejf af farve, hvilket er ideelt til en arbejdsdag. Dup den på læberne med din ringefinger og du er ‘good to go’.
  3. Sephora Rouge Matte Lipstick i 6035C M11 – En rigtig postkasserød. Hvis du er til en mere klassisk rød farve, er denne læbestift det perfekte valg til dig. Dens kolde undertone er særligt god til en lysere hud, da den giver huden en smuk glød OG får dine tænder til at se mere hvide ud. That’s a winner in our book.
  4. Smashbox Be Legendary Lipstick i Made It Matte – Denne brunrøde læbestift er den mest pigmenterede af dem alle. Påfør kun en lille smule produkt og dine læber vil allerde se vinterklar ud.
  5. Nilens Jord i 735 – Denne smukke læbestift er den lyseste vinrøde af dem alle, men det betyder ikke at den ikke er pigmenteret. Dens skønne skinnende tekstur er behagelig at have på.

Produkter vist: Nars Velvet Matte Lip Cream in Consuming Red, Clarins Joli Rouge in Soft Plum, Sephora Rouge Matte in 6035C M11, Smashbox Be Legendary Lipstick in Made it Matte og Nilens Jord in 735. 

Mangler du det perfekte hårlook til din perfekte vinterlæbestift? Find vores ‘must-try’ hårlooks…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...