fbpx


Igen i år, bytter vi vores sommermakeupprodukter ud med nye skønne vinterprodukter, og giver DIG indsigt i hvad vi ikke kan leve uden denne vinter. Selvom du måske mest af alt har lyst til at kravle under tæppet og drikke en varm kop te i denne kolde tid, har vi fundet disse skønne produkter frem, som vil give dig lyst til at hoppe i din LBD og gøre dig klar til en aften langt væk fra sofaen. Let’s be real – Med disse produkter vil du føle dig mere end klar til de kolde måneder. 

1. NARS ‘Sarah Moon Isadora’ Blush – Når himlen er grå i disse vinterdage, er det skønt med et lille ‘pop of color’ på kinderne, til at give din hud varme. Den giver et sart men friskt finish til din hud, så du kan se sund og ‘glowy’ ud hver dag. Påfør et tyndt lag af din yndlings foundation, og dup let blushen på æblet af kinden – Du får det perfekte ‘no makeup makeup’ look.

2. Bobbi Brown Wine Eye Palette – En smuk øjenskyggepalette er et ‘must’ i denne jule/vintersæson, og med denne fine palette fra Bobbi Brown, har du alle de mest nødvendige og brugbare farver i én og samme palette. 3 matte og 3 shiney farver. Anvend de lyse farver i løbet af dagen, og brug den smukke bordeaux og sorte farve til aftenbrug. Top tip: Gør din eyelinerpensel våd med lidt vand, og påfør lidt af den sorte øjenskygge på – du har nu en eyeliner!

3. Bobbi Brown Long-wear Liquid Liner ‘Night Sky Sparkle’ – Disse eyelinere er din bedste ven når det kommer til årets julefrokoster! (don’t say we didn’t tell you). De er fyldt med den fineste glimmer i forskellige farver, så du har én farve til hver fest. Vi elsker at påføre dem oven på en sort gele eyeliner, for at opnå en intens sort eyeliner med et ‘hint’ af glitter. Kombiner din glitter eyeliner med en rød læbe og du er klar!

4. Burberry My Burberry Perfume – Lige såvel som vi elsker vinterens makeupprodukter, har vi også en vinterduft vi elsker. By Burberry er vores valg i år, da den har en varm og skøn duft, der med sikkerhed giver komplimenter til dine julefrokoster eller nytårsaften. Den smukke flacon, er som et lille plus, også ultra fin, og vil se fantastisk ud på dit senge- eller makeupbord. Psssst.. Flaconen kan du få indgraveret med en lille tekst, hvis du gerne vil give den i gave.

Læs alt om hvordan din tandbørste kan gøre din skønhedsrutine bedre… 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...