fbpx


Vi kan rigtig godt lide luksuriøse produkter, men vi har også en stor forkærlighed for simple basis produkter – Skønhed behøver ikke være dyr for at være god og effektiv. Derfor vil vi gerne genintroducere dig til: din tandbørste. Ikke nogen fancy eller dyr tandbørste. Hvilken som helst tandbørste, som du kan købe i dit lokale supermarked. Dette lille redskab har uendeligt mange muligheder, når det kommer til at gøre din skønhedsrutine bedre (må vi foreslå at du har én tandbørste til de nedenstående tricks or én til at børste din tænder med).

SÅDAN GØR DU:  

  1. Bløde læber – Mix sukker og lidt kokosolie, og påfør det på din tandbørste – skrub dernæst dine læber forsigtigt i cirkulære bevægelser. Det vil få tørre og sprukne læber til at forsvinde med det samme, og dine læber vil samtidig se mere fyldige ud.
  2. Kontrol over flyaways – Babyhår, eller flyaways som de også er kaldt, kan se super cool ud – Hvis de sidder som de skal. Hvis du til daglig har problemer med at få styr på dem, har vi løsningen. Spray lidt hårspray på en tandbørste og friser dine babyhår på plads. Simpelt og effektiv.
  3. Perfekte bryn – Hvis der er dage hvor dine bryn lever sit eget liv, og du har glemt din brynbørste, kan du bruge en ren tandbørste til at tæmme dem. Hvis du gerne vil have at dine bryn bliver hvor de skal hele dagen, kan du spray lidt hårspray eller påføre lidt hårvoks på tandbørsten. Vi lover dig, at dine bryn bliver hvor de skal hele dagen.
  4. Expert i tørshampoo – Tørshampoo er én af de bedste opfindelser, da det gør de travle dage nemmere. Men, med dette lille trick vil du elske din tørshampoo endnu mere. Spray tørshampooen i bunden af dit hår, som du plejer, og tag derefter en ren tandbørste og friser bunden. Det får dit hår til at se pænere ud og fjerner det hvide ”støv” der kan komme hvis du påføre for meget produkt.
  5. Farvel til misfarvede negle – Du glemmer at bruge din ’base coat’ neglelak én gang, under din røde neglelak, og efterfølgende har du grimme gullige negle. Ikke længere! Tag lidt tandpasta og en ren tandbørste, og børst dine negle. Voila, og du har pæne hvide negle igen.

Drømmer du om at blive makeupartist og hårstylist? Læs alt om vores 8 ugers uddannelse hvor du bliver…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...