fbpx


 

 

BASIC LIP SET by NICCI WELSH 

De 4 uundværlige pensler er samlet i et sæt, som er perfekt til dig, der har lyst til at skabe professionelle og fejfrie læber – Uanset om du er til en klassisk rød læbe, nudes eller en af sæsonsens mest trendy farver – Dette læbesæt kan hjælpe dig til, at lave fejlfrie læber, hver gang! Penslerne i sættet er personligt udvalgt af Nicci Welsh selv, da det er de 4 pensler hun altid anvender når hun skaber læbelooks, til både shows, editorial photoshoots og på sine celebrity kunder.

 

SÅDAN ANVENDER DU DET:

I videoen nedenfor kan du lære, hvordan du step-by-step anvender hver enkelt pensel fra sættet, og samtidig få Nicci’s bedste tips, til at opnå smukke læber. Det er så nemt, som det lyder!

https://youtu.be/q73LGZM75HQ

Kunne du tænke dig, at være den første til at læse om vores nye spændende nyheder? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følge os på BlogLovin – På den måde er du altid den første til at læse de nyeste skønhedstips! 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...