fbpx


Frisk og smuk hud året rundt? Det er de færreste der vil takke nej til det. Heldigvis skal du ikke længere lede efter de 5 bedste produkter, til at opnå netop det – uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår.

Matas, Embryolisse Lait Creme Concentre
75 ml. 199 kr.

Et rigtigt kult produkt og en skønhedshemmelighed blandt makeupartister. Cremen tilfører huden fugt og holder huden jævn. Den kan anvendes som både dag- og natcreme, fugtmaske, som primer under makeuppen og meget mere. Den kan bruges til alle hudtyper og er parabenefri, så alle kan være med. Når du bruger den som primer under makeuppen, skal du sørge for at påføre den med en pensel, så du får et jævnt lag.

Sephora, Human+Kind Eye cream+wrinkle cream+moisturiser
50 ml. 210 kr.

Bare kald den for den naturlige botox! Denne skønne booster giver din hud chance for at stoppe tiden, så aldringen af huden formindskes. Den er baseret på naturlige materialer, hvilket er rart når den skal smøres på området omkring øjnene, som ellers er et meget sensitivt område, da huden er ekstra tynd. Brug den som både natcreme, øjencreme og anti-rynke behandling, ved at arbejde den godt ind i huden omkring øjnene.

Bobbi Brown Instant Detox, Hawaiian Sea Water & White Clay Mask
75 ml. 375 kr.

Dette er en maske, som utroligt effektivt fjerner urenheder, renser porer og trænger i dybden uden at huden bliver udtørret eller irriteret. Vi kan både mærke og se en forskel efter brug. Anvend den en gang om ugen, ved blot at påføre et tyndt lag maske på et rent ansigt, lad den sidde i 5 minutter og skyl derefter ansigtet med lunkent vand. Brug derefter din hudplejeprodukter.

Bioderma, Sensibo H2O
500 ml. 189 kr.

En effektiv miceller water til sensitiv, som renser og fjerner makeup på samme tid. For en makeup artist er den vigtig at have med i tasken, da den hurtigt kan bruges på både vatpind eller vatrondel til at fjerne de mindste fejl. Den fedter ikke og skal ikke skylles af efter brug.

Shiseido Ibuki, Quick Face Mist
50 ml. 250 kr.

En skøn sag at have med i tasken og ‘on the go’. Facemisten anvendes for at give huden et fugtboost og til at undgå, at din hud fedter. Den indeholder nemlig et complex, som absorberer overskydende olie. Brug den ved at spraye 2-4 pump, ca. 15 cm. fra ansigtet, efter behov. Den kan både bruges før og efter makeuppen er påført.

Ud over at bruge skønne, effektive produkter, er det altid vigtigt at huske:

  • Drik masser af vand!
  • Undgå stress!
  • Altid fugt huden efter rens og før makeup!
  • Husk at bruge solfaktor!
  • Rens ALTID din makeup af inden du går i seng!

Relateret indlæg

#BADHAIRDAY – RED DEN DÅRLIGE HÅRDAG

#Badhairday ? We all have them! Drømmer vi ikke alle om, at vores hår både sidder og ser perfekt ud hver dag – hele tiden? Selvom vi vil gøre alt for at drømmen kan gå i opfyldelse for alle, må vi alligevel indse, at vi nogle gange bliver nød til at forholde os...

TREND: ØJENMAKEUP TIL EFTERÅRET

Share Share Efteråret er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder nye smukke makeuptrends! Hver sæson bliver der spottet nye cool beauty trends på catwalken – og dette efterår er inden undtagelse. Få indblik i hvilke looks du MÅ prøve, og hvilke produkter der vil...

Backstage til DR’s Store Juleshow

I går aftes blev DR’s store Juleshow vist på TV, hvor en masse fantastiske artister optrådte med skøn musik. Nicci og Pro-teamet var med backstage for at gøre smukke Stine Bramsen og Nik&Jay klar til scenen. Der var julestemning og godt humør alle vegne i DR’s...