fbpx


I går aftes blev DR’s store Juleshow vist på TV, hvor en masse fantastiske artister optrådte med skøn musik. Nicci og Pro-teamet var med backstage for at gøre smukke Stine Bramsen og Nik&Jay klar til scenen. Der var julestemning og godt humør alle vegne i DR’s Koncerthus. For vores elever er dette show en perfekt mulighed, for at få indblik i hvordan Nicci arbejder med celebrities til store events, og hvilke teknikker hun anvender for at kreere TV makeup. I og med Nicci ofte laver store shows er vores elever altid sikret de nyest erfaringer, redskaber og teknikker fra branchen. Vi går meget op i at vores elever har deres redskaber i orden, og derfor arbejde de, ligesom Nicci, kun med de nyeste Nicci Welsh Pensler. (Køb Nicci Welsh pensler via linket: http://nicciwelshshop.com )

Her er lidt backstagebilleder fra showet:

Nicci arbejdede med massere af glimmer og glitter for at kreere Stine’s makeup!

Udover Stine Bramsen og Nik&Jay var der massere af andre fantastiske artister, såsom Christopher, Barbara Moleko, Burhan G., Anne Linnet, osv., der performede til showet!

Nicci laver de sidste ’touch ups’ på Stine inden hun skal på scenen.

Stine performede to sange til showet – en julesang og hendes egen nyeste single. Det lød fantastisk!

Stine inden hendes anden performance med én af årets skønne værter, Jakob Riising.

Nicci og hendes drenge, Nik&Jay, inden de skulle på!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...