fbpx


Efteråret er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder nye smukke makeuptrends! Hver sæson bliver der spottet nye cool beauty trends på catwalken – og dette efterår er inden undtagelse. Få indblik i hvilke looks du MÅ prøve, og hvilke produkter der vil gøre det let for dig, at  ‘rocke’ de nye trends. Let’s rock these AW16 looks like the models!

 

ØJENMAKEUP TRENDS:

1. Stained

Til efteråret er et ‘worn in’ smokey-eye, i brunlige og kobberfarvede nuancer, ikke til at komme unden om. Du kan både bruge eyelinere (flydende og blyant) og øjenskygger til at lave denne trend  – Det vigtigste er, at du husker at blend produkterne ud, så du opnår en ‘smudgy’ effekt.  Anvend en kobberfarvet eyeliner i stedet for en klassisk sort, for et mildere og blødere look. Kombiner denne øjenmakeuptrend med en let ‘glowy’ hud for et smukt resultat.

2. Razor 

En moderne grafisk eyeliner, blandet med 70’ernes punk stil. Anvend en flydende eyeliner til at kreere en skarp og unik form til din eyeliner – Det er kun fantasien der sætter grænser! Denne trend er for de mere vovede, da den bryder med den klassiske eyeliner. Kombiner øjenlooket med en semi-matte hud, og et smukt touch af ‘pink på kinder og læber. Det ser super cool ud, og er perfekt til en aften i byen.

 

PRODUKTER: 

Gode værktøjer

Når du skal skabe efterårets flotteste øjenmakeuplooks, er det vigtigt at du arbejder med gode pensler, så looket bliver perfekt. En god ‘smudge’ pensel, er bl.a. én af de pensler du må afprøve. Se hvilke andre pensler der er gode at have, her. 

 

De bedste produkter: 

Produkter vist: Bobbi Brown palette ‘City Collection Paris’, Sephora palette ‘Vintage Effect Filter’, Nars eyeliner ‘Larger Than Life Long Wear Eyeliner’, Elizabeth Arden liquid eyeliner ‘Beautiful Color Gilded Brown 02’, Sephora liquid eyeshadow ‘Outrageous Eyeshadow 03’, Nicci Welsh Brushes ‘Eye Shadow’, ‘Eye Shadow Contour’, ‘Eye Blend’, ‘Eye Smudge’, ‘Eye liner’.

Vil du se hvilke læbestifter du skal gå med dette efterår? Læs om de nyeste farver her. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...