fbpx


 

Vi kan alle blive enige om én ting – Læbestifter er og bliver en ægte efterårs klassisker! Dette efterår er der flere forskellige smukke farver, som du MÅ prøve – lige fra en nude ‘my lips but better’, til en dyb bordeaux rød. Det betyder at der er en læbestift for alle. Vi guider dig igennem vores fire favorit læbefarver dette efterår. 

 

Vores favoritter: 

  1. Bobbi Brown, Bobbi 37: Denne lyse farve er super smuk til et naturligt makeup look. Farven er en smuk ‘classic-nude’, som er set på flere kendisser, som f.eks. Kim Kardashian. Kombiner den med en klassisk eyeliner for et smukt og elegant look.
  2. Shiseido, Red Queen: Dette er den perfekte ‘my lips but better’ farve! Brug den til hverdag til et nedtonet makeup look, eller sammen med et stærkt øjenmakeuplook, når du skal ud med veninderne. Det er den perfekte læbestift, at have med sig på farten, da den er nem at ‘touche’ op. 
  3. Makeup Forever, Artist Rouge Creme: Wauw, denne smukke røde farve er en ægte klassiker. Med dens kolde undertone, er den perfekt til enhver lys, skandinavisk hudfarve. Anvend den med et naturligt øjenmakeuplook i brune og kobberfarvede toner – På den måde undgår du, at din makeup ikke bliver for dramatisk. 
  4. Sephora, Rouge Matte: En mørkere og mere dyb rød farve, med en brun undertone. Den er skøn, hvis du er til en mere vovet læbe. Kombiner den med massere af mascara, for et sexet look, eller til et naturligt øjenlook med stærke bryn, for et 90’er inspireret resultat. 

 

Den røde læbestift er kommet for at blive, så du kan roligt investere i et par læbestifter!

Kunne du tænke dig, at lære hvordan du laver en klassisk eyeliner? Find vores step-by-step guide her. 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4653901/?claim=6zmpdnmdvrg">Follow my blog with Bloglovin</a>

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...