fbpx


#Badhairday ? We all have them!

Drømmer vi ikke alle om, at vores hår både sidder og ser perfekt ud hver dag – hele tiden? Selvom vi vil gøre alt for at drømmen kan gå i opfyldelse for alle, må vi alligevel indse, at vi nogle gange bliver nød til at forholde os til en dårlig hår dag.
Men med nogle gode produkter, kan man alligvel vende en dårlig hårdag til en god hår dag, og vi giver dig her vores bedste tips til netop dét!

Batiste Dry Shampoo

Produktet som nærmest redder liv! Tørshampoo.. Let’s take a minute…
De fleste brands udgiver deres egen tørshampoo men vores favorit er Batiste. Batiste har en lang række forskellige dufte og farver, som hjælper dit hår til at gå fra fedtet og kedeligt til friskt og luftigt.

R&CO Motorcycle Gel, GHD Tail Comb

Er du løbet tør for tørshampoo og har ikke tid til endnu en hårvask, så har vi løsningen! En slank og glasfuld hestehale. Her er den tynde kam uundværlig, da den redder og fordeler dit hår jævnt ned til elastikken. På den måde ser det ikke fedtet ud ved at ligge i små buler. Hår gel er også et must i en perfekt ‘sleek ponytale’, da den tæmmer og holder de uønskede baby-hår på plads. Vi er vilde med den lave hestehale og vi elsker, hvor stilfuld og klassisk den kan se ud – og så slanker den endda ansigtet! Prøv looket af næste gang du springer over en hårvask!

Wet Brush eller Tangle Teaser

Når det kommer til en ‘bad hair day’ forårsaget af filtret og umedgørligt hår, så er vores redning en af disse børster. Disse er som en gave sendt fra himlen, da de kan redde selv de værste filtrede totter! De kan bruges i både vådt og tørt hår, og kan bruges til alle hårtyper – og det bedste? De er rare og sunde for hovedbunden!

Messy Bun

Det hurtigste og mest populære hårfix er blot at kaste dit hår op i en rodet knold. Sådan gør du: 1. Spray lidt tørshampoo i rødderne. 2. Saml håret i en hestehale. 3. Toupér så håret ved roden af ​​hestehalen – nærmest elastikken. 4. Pak håret rundt elastikken og fastgør med hårnåle. Det giver et let, skådesløst og pænt look som kan redde selv de værste hårdage! Tippet er hermed givet videre!

Oribe Superfine Hair Spray

For meget frizz eller for mange små babyhår? Det kan ødelægge selv de smukkeste frisurer og forårsage en dårlig hårdag! Uanset om du har glat hår eller krøller, så kan hårspray redde dit look. Krøller: Kram og hold krøllerne på plads nogle sekunder efter du har sprayet krøllerne, så holder de formen bedre, og du holder frizz og babyhår på plads. Glat hår: Spray håret og kam derefter forsigtigt de små babyhår på toppen af ​​hovedet på plads.

Ekstra tip: Mange er bange for hårvoks, og forbinder dette med fedtede teenage frisurer – men en blød voks kan give samme effekt som en hårspray i dette tilfælde, specielt til krøller! Prøv f.eks. Davines Shine Wax.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...