fbpx


Som de beautyqueens vi nu er, kan vi vidst ikke komme uden om at ansigtsmasker er uundværlige, specielt på denne årstid! Og vi er bestemt ikke de eneste – beautyqueen Jaclyn Hill har på det seneste dedikeret flere lange aftener og weekender til masking som hun kalder det. Derfor foreslår vi, at du bruger weekenden på det samme og hvorfor ikke kombinere det med en god omgang Netflix, så masken rigtigt kan få lov til at arbejde igennem og virke i dybden? 

 

Vi har fundet vores absolut yndlings masker, der vil få din hud til at føles blødere, strammere og mere glowy end nogensinde før. Find din hudtype eller dit problemområde herunder og vælg en af maskerne.

Rens din hud fri for makeup og rester og påfør så masken på den rene hud efter en lang dag, tænd for din yndlingsserie på Netflix og  – vupti, dit Netflix and Masking-game is on! Vi garanterer at det føles skønt for både sjæl og hud!

HÆVEDE ØJNE

Hævede øjne kan være et problem for mange – uanset om det skyldes manglende søvn eller måske bare er noget du har arvet fra din morfar. Men disse masker kan afhjælpe dit problem og få dig til at se mere frisk og vågen ud!

Juice Beauty – Stem Cellular Instant Eye Lift Algae Mask + Sephora – Pomegranate Anti Fatigue and Energizing

KOMBINERET HUD

En kombineret hudtype kan nogle gange være lidt tricky at pleje. Oftest kan man have tendens til at have mere fedtet hud i t-zonen og samtidig være tør på f.eks. kinder. Derfor foreslår vi at du udnytter den nye trend – multi-masking! Det betyder at du kan bruge flere forskellige masker på samme tid. Prøv f.eks. en Purifying-mask i T-zonen for at trække olie og fedt ud af huden, og en fugtende i resten af ansigtet for at skabe glød!

The Body shop – Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask + The Body Shop – Amazonian Acai Energizing Radiance Mask 

FEDTET HUD

Har du en fedtet hudtype kan vi virkelig anbefale en dybderensende maske. Dem er der heldigvis mange af derude på markedet, men disse to er blandt vores favoritter lige nu.

Glam glow – Supermud + Clinque – City Block Purifying 

 

TØR HUD

Tør hud er nok det de fleste er plaget af i denne kolde tid! Det kan ofte gøre huden øm eller irriteret. her er det vigtigt med en masse fugt!  Vi foreslår:

The Body Shop – British Rose Fresh Plumping Mask + Glam Glow – Thirsty Mud

 

(Pssst, vi har også lavet et helt blogindlæg dedikeret til at redde den tørre hud i disse måneder – læs her)

Vil du prøve en af vinterens store masking-trends?
Så læs mere om ‘sheet masks’ her og se, hvilke vi anbefaler!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...