fbpx


Sart, irriteret og tør hud er noget de fleste i skandinavien kan identificere sig med, særligt i de kolde efterårs- og vintermåneder, da kulden tager hårdt på huden. Derfor er ansigtsmasker, eller mere præcist ‘Sheet Masks’, et ‘must’ at have der hjemme, som en del af hudpleje sortimentet, da de giver huden intens fugt på ingen tid! 

Muddermasker, crememasker, osv. – Listen af forskellige masker vi har lagt ansigt til er uendelig lang, og som oftest var det efterfølgende resultat ikke imponerende. Det nyeste skud på stammen, ‘Sheet Masks’,  er lavet af enten hydrogele eller ultra tynd bomuld, som hverken virker udtørrende eller ubehageligt på huden, tværtimod! Vi har fundet vores absolut yndlings ‘Sheet Masks’, der vil få din hud til at føles blødere end nogensinde før. Udvælg en af de nedenstående masker og påfør den på ren hud efter en lang dag – Det føles både skønt for sind og hud!

PRODUKTER:

Produkter vist: Magicstripes Hyaluronic Facial Treatment Mask, Dr. Jart+ Soothing Hydra Solution Mask, Iroha Tissue Face Mask Brightening og Shiseido Benefiance Pure Retinol Int. Revitalizing Face Mask. 

 

ET EKSTRA LILLE BEAUTY TIP:

Psssst, glem ikke at pleje dine læber, da de også har brug for ekstra fugt i de kolde måneder. Her er vores favorit produkter til daglig og ugentlig pleje af dine læber.

Produkter vist: Bobbi Brown Lip Balm SPF 15, Sephora Rose Lip Mask og MAC Lip Conditioner. 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...