fbpx


Har du haft en hård december? Måske har du spist lidt for meget sukker, eller misset en gang eller to i træningscenteret? Don’t Worry – det har vi vidst alle sammen… Men det er vel også dét julen egentligt handler om, ikke? Anyway – så er det vidst på tide, at vi retter lidt opmærksomhed mod vores dehydreret hud og forsøger at gøre det godt igen ved at lade huden få lidt glød igen! Her giver vi 5 enkle steps til, hvordan du retter op på den dehydrerede hud!

 

1. Start af med din yndlings cleanser/rens, måske en god ansigtsscrub, så de døde hudceller forsvinder og huden kan ånde på ny? Vi anbefaler at du bruger en rens der indeholder olie, hvis du har tør hud og en rens af creme eller gel, hvis du har fedtet hud.

 

2. Fortsæt herefter med en meget fugtgivende maske, f.eks Ethiopian Honey Mask fra The Body Shop.

Ekstra tip: Er din hud meget medtaget af kulden og føles tør, kan vi anbefale en ‘Overnight Mask’, Sephora har mange forskellige – med forskellige dufte og til forskellige formål! Sephora Orchid Overnight Sleeping Mask er god!

 

3. Nu er det bedst, hvis du bruger en toner til at fjerne overskydende produkt. En toner fjerner døde hudceller i hudens overflade og efterlader huden smuk. Prøv f.eks. Lancôme Tonique Eclat Cleansing Tonic.

 

4. Så skal du have fat i de produkter, som for alvor gør en forskel – nemlig serums. Du kan få forskellige serums til forskellige formål, men til din dehydrerede og medtaget hud, skal du bruge en, som reparerer huden. En serum er oftest mere intens end en creme og også mere flydende. Derfor anvender man den gerne efter rens men inden creme. Vi kan anbefale – Elizabeth Arden – Super Start Skin Renewal Booster.

 

5. Der er to fugtighedscremer, som vi er ret vilde med pt., så vi kan lige så godt anbefale dig begge! Har du en moden eller tør hud anbefaler vi Body Shop – Drops of Youth Cream, som giver en foryngende effekt, ved både at fugtgive og stramme op, men har du mere tendens til kombineret til fedtet hud, anbefaler vi La Mer – The Moisturizing Softening Lotion, som har en lettere tekstur og en tyndere konsistens.

 

Vi håber du kunne bruge vores tips her midt i januar! Held og lykke med at ‘re-hydrere’ huden.

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...