fbpx


Så er modeugen lige om hjørnet og der er gang i forberedelserne til de forskellige hår og makeup looks til de mange shows. Her er et lille kig tilbage på nogle af de looks som vi så til New York Fashion Week SS 2013. Det bliver spændende at se om der er noget der går igen i den danske modeuge eller om vi sætter nye stilarter på podiet i denne uge.  


JASON WU
 

 

The Look: 

Min favorit. Enkelt, elegant, klassisk, moderne er lidt af det der falder mig ind når jeg tænker tilbage på looket som blev lavet til Jason Wu. Så fantastisk lækkert efter min mening. 

Hvem står bag:

Håret er designet af Odile Gilbert for Kératase som udtaler sig om looket “dyrt, elegant look, men ikke vulgært”. En opsætning  med sideskildning og lagt slikket tilbage komplimentere lækkert den anden side som har en blød og elegant wave i fronten.

 

Vera Wang

The Look:

Vi ser et super cool look der læner sig op af det romantiske og feminine som passer perfekt til Spring / Summer. 

En rodet stor upsætning som er børstet op i en twist så det næsten ligner en hat, eller en stor fuglerede (på den fede måde). 

Hvem står bag:

Paul Hanlon for Fekkai har stået for modellernes hår og har med en Strong Hold Volume Mousse føntørret håret så det få en stærk base der kan holde til en opsætning. I sektioner er håret blevet preppet med hairspray og varmestylet med fladjern og toupering, hvorefter det er formet i sin facon. 

 

OSCAR DE LA RENTA

The Look: 

Klassisk fransk twist med et moderne twist af farver. Overall, ser looket ganske normalt ud og med et hurtigt blik ligner det en almindelig fransk twist. Men med nærmere øje ser man de skønne highlights der er tilført i for af farver som pink, petroleumsblå og flaskegrøn. For bruden, der … Har en vild streak, hærdet med en kraftig dosis af kvindelighed.

Hvem står bag:

Brian Buenaventura er skaberen af dette skønne look. 

 

SKAIST-TAYLOR

The Look: Volume og tekstur. “Oribe Hair Care øverste stylist Kien Hoang arbejder her med tons af volume i sammenblanding med fantastiske spiral krøller. 

Hvem står bag: 

Oribe Hair Care´s stylist Kien Hoang har designet looket i samarbejde med Oribe. Der er brugt foundation mist at tørre op i. Krøllet på et lille jern og derefter børstet ud og stylet op med Dry Texturizing spray. 

Mit favorit look !

CAROLINA HERRERA

The Look: 

Dette look oser af precision. Vi har lange slanke linjer og en stærk og selvsikker følelse flyder over looket. Stor kontrast til meget af det vi ellers har set for SS 2013.

Hvem står bag:

Hår guru Orlando Pita har lavet looket og i sammenspil med Moroccanoil fundet frem til dette ultraslanke resultat. 

Pita fortæller at der er brugt en volume mouse i hele håret. Derefter er der føntørret på siderne med en keramisk børste så alt har samme retning. Toppen er inddelt i vandrette sektioner tilbage og sprayet med en gel spray  og lufttørret, så det binder. 

Flyers er lagt ned med en frizz control og et fladjern.

 BIBHU MOHAPATRA

The Look: Sillebensfletning i en ny fortolkning. 

Hvem står bag: 

Looket er designet af Amit Abraham som er key hairstylist for Lóréal Professionals. Han udtaler at han elsker at mixe tendenser og traditioner og er derved kommet på denne opsætning.

 

DONNA KARAN

The Look: 

Så er vi tilbage til det tilfældige, ugjorte og udefineret opsætning som er næsten drømmende og alligevel struktureret og formet i en anderledes rektanguler figur.  

Hvem står bag:

Looket er lavet af Wella Professional global artistic director Eugene Souleiman. 

En ufuldkommen updo der er preppet til mere til den ru side en den glansfulde. Eugene har arbejdet med beach spray for at give håret en ru overflade og ved hjælp af en lodret hestehale har han lavet et mere kantet romantisk look. 

 

MARC JACOBS

The Look:

Med en meget dyb sidedeling har Marc Jacobs show ss 2013 en ganske rå og punkede følelse over sig. 

Hvem står bag:

Kreativ konsulent Guido Palau er mesteren bag dette look og køre med ordsproget: “Jo større jo bedre”.

Palau brugt en flåde af Redken produkter og det er alt fra Volume Spray, Mousse Skum, Hair Powder, Dry Shampoo og Quick Tease som er en hårspray med fiber i.  Palau udtaler at stilen er “En bouffant-møder-lav hestehale”.

 

 

Photos from:

Photos: WWD/Kyle Ericksen, WWD/John Aquino, Fairchild Archive

Photographed by Taylor Jewell

Photos: Courtesy of Oribe Hair Care (right); Fairchild Archive (left)

vouge.com

Relateret indlæg

FREDERIKKE RAVN / TIPS TIL NEGLELAK

Vi tænker måske ikke altid over det, men ens hænder bidrager også til det førstehåndsindtryk man efterlader sig, og særligt ens negle. Er de beskidte og uplejede bliver man nemt stemplet som uhygiejnisk, og det er selvom man egentlig bare er kommet til at klø sig i...

BACKSTAGE VIDEO, CPH FW S/S17, LALA BERLIN

Som optakt til den kommende Copenhagen Fashion Week 2017, er det i dag blevet tid til en omgang #ThrowbackTuesday, hvor vi ser tilbage på da Nicci Welsh og Nicci Welsh Pro Team stod klar til Copenhagen Fashion Week i efteråret 2016! Nicci og hendes team sluttede...