fbpx


Som optakt til den kommende Copenhagen Fashion Week 2017, er det i dag blevet tid til en omgang #ThrowbackTuesday, hvor vi ser tilbage på da Nicci Welsh og Nicci Welsh Pro Team stod klar til Copenhagen Fashion Week i efteråret 2016!

Nicci og hendes team sluttede onsdagen af i Carlsberg Byen, hvor Nicci var Key på både hår og makeup ved showet for lala Berlin.

lala Berlin er et sjovt og feminint tysk brand, som blandt andet er kendt for deres fantasifulde prints og mønstre. Og netop mønstre var der også masser af til showet SS17 i Carlsberg Byen, som hed ‘Jungle in the City’.
Håret og makeuppen skulle selvfølgelig passe til kollektionen, og derfor er looket tidligere blevet afprøvet og godkendt, i samarbejde med brandet selv, i akademiets lokaler.

Showet blev afholdt ved de historiske og ikoniske Elefanter, og det gik over al forventning! Det var en magisk aften! 

Vi har lavet en stemningsfuld video, som viser hvordan det hele går for sig backstage til en Fashion Week som denne.
Vi håber du kan lide den!

 

 

 

Stemningen backstage var høj allerede fra start af, og tiden går hurtigt, når der er ‘run’ på til sådan et stort show. Heldigvis skulle Nicci ikke klare opgaven alene, og hun fik stor hjælp af både Nicci Welsh Pro-team, MAC Cosmetics-teamet og de daværende elever på akademiet, som selvfølgelig også var til stede backstage, som en del af deres uddannelse.

Det er ikke bare en stor oplevelse for de kommende hår- og makeup artister, de er også til stor hjælp sådan en dag, hvor de assisterer og hjælper til hvor der er allermest behov for det.

Kunne du også tænke dig en uddannelse, som giver dig disse muligheder, så læs beskrivelsen af vores 8-ugers uddannelse her

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...