fbpx


Endnu en måned er gået, og jeg har igen fundet fem produkter frem til jer, som jeg har været mine favoritter her i marts.

Min liste omfatter denne gang både et hår produkt, et helt nyt produkt, … og en indrømmelse – So keep on reading cause I have saved the best for last 😉

MAC – 211 Eyeliner Brush:

Som i ved holder jeg mit makeup adskilt, jeg har mit kit som jeg kun bruger på kunder, til shoots osv., og så har jeg mit eget makeup.
En dag efter jeg havde været på shoot, og jeg var i gang med at vaske mine pensler gik det op for mig at mit kit havde to af MAC’s 211 pensel, så jeg tænkte at den ene af dem måtte jeg da gerne selv få – Best decision ever!

Det er en fuldstændig fantastisk pensel, som er i stand til at lave den perfekte wing!

Bobbi Brown – Skin Weightless Powder Foundation:

Det er egentlig en pudder jeg har haft i lang tid, og jeg har altid brugt den til at sætte min Bobbi Brown Foundation Stick med. Men efter jeg er begyndt at bruge de nye Remedies (også fra Bobbi Brown, dem snakkede jeg om i sidste måned her) er jeg virkelig begyndt at kunne se en forskel i min hud, og jeg synes derfor ikke længere jeg har brug for så meget dækkeevne som sticken og pudderen tilsammen giver. Jeg bruger nu ofte bare pudderen helt selv, dog bruger jeg en ret kompakt pensel til den (MAC 170), så den stadig giver en ret god dækkeevne. Og netop dét, at du kan variere dækkeevnen ved hjælp af pensler, synes jeg er super lækkert ved denne pudder, og så lever den fuldstændigt op til sit ”Weightless” navn, for du kan slet ikke mærke du har den på, den føles hverken tung eller tør. En klar favorit!

Tigi Bed Head – Full Of It Volume Finishing Spray:

Min bedste ven når det kommer til afslutning af min frisure. Denne hårlak har ikke svigtet mit hår en eneste gang, heller ikke i regnvejr, her bliver den faktisk næsten stærkere når den så tørrer igen! Så skal du have en stram frisure der skal holde hele dagen, så kan jeg varmt anbefale at prøve denne – og så dufter den oveni købet af skovbær – Yum!

Bobbi Brown – Art Stick Liquid Lip:

Det nyeste skud på stammen fra Bobbi Brown indenfor læber. Nogle af jer kender måske allerede Art Sticken i blyantsform – Denne er lige så pigmenteret, men er langtidsholdbar. Den giver semi matte læber, da der stadig er lidt fugt i den, og derfor er den mere let at have på end andre flydende matte læbestifter jeg har prøvet. Dog har jeg virkelig tendens til tørre læber, og hvis du har det lige som mig, så vil jeg anbefale dig lige at fugte dine læber med en balm inden du bruger den.

Min er i farven ”Papaya” som jeg personligt synes er vanvittig forårslækker!

Hvad endnu bedre er, er at disse nye Liquid Art Sticks faktisk også kan bruges som blush! Læg den fx. i blush området før din foundation, men efter din dagcreme, og brug derefter din foundation til at blende den ud med – Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker når et produkt kan bruges til flere ting.

Smashbox – Photo Finish Lash Primer:

Yep let’s get to it … Som i måske kan huske har jeg gæstet Nicci’s venindebog, hvori jeg til spørgsmålet om et overvurderet produkt svarede en lash primer … Jeg ved ikke om jeg bare indtil for nylig har været for uintelligent til at forstå hvordan sådan en skal bruges, eller ikke har haft nok tålmodighed til at lære det – Ja måske filmen er knækket et helt andet sted, det ved jeg (heller) ikke. I hvert fald vil jeg bøje mig dybt i støvet og indrømme at JEG HAR TAGET FEJL! Efter jeg knækkede koden til den, har jeg ikke gået med mascara uden en primer under, for den kan jo gøre underværker, og er nu blevet helt uundværlig for mig – Once you go lash primer you never go back … Okay det rimede bare slet ikke, men er derimod rigtigt, mine vipper syner nu både fyldigere og længere end da jeg kun brugte mascara.

Til jer der måske heller ikke lige har fået en primer til at virke endnu vil jeg bare sige at det skal i ikke være flove over – det kan tydeligvis ske for selv den bedste 😉

… Ej men hvis jeg lige skal forklare, hvordan jeg bruger den, når jeg lægger makeup, så gør jeg altid det, at jeg først bruger mit hudpleje, så laver jeg mine øjne, og lægger min primer på mine vipper, og bygger den op som jeg vil have dem. Da jeg ikke altid har den største tålmodighed, går jeg derfor, efter lash primeren, videre til at lave hud og bryn, og først til sidst går jeg tilbage til mine vipper, for nu har lash primeren fået lov til at sætte sig, hvilket jeg tror er koden til den. Først nu lægger jeg mascara på, og jeg vil anbefale lige at finde en måde at huske mascaraen – Lad os bare sige det ikke er første gang jeg er mødt op på mit arbejde med hvide vipper 😉

Jeg håber i kunne lide denne måneds favoritter!

Till we meet again , XOXO Frederikke <3

 

 

 

Vil du lære Frederikke bedre at kende?
Følg hende på instagram her, og hendes blog her.

Eller læs en masse sjove facts om hende i vores venindebog…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...