fbpx


Så går februar på hæld, og jeg har gjort mig nogle nye erfaringer med nogle produkter, lært noget nyt som jeg gerne vil lære videre til jer, og sidst men ikke mindst har jeg et lille trick til at lave Smokey Eyes lynhurtigt !
Men men men .. Før jeg løfter sløret for mine fem favoritter denne måned er det vigtigt for mig lige at slå en ting fast – en lille disclaimer om man vil ☺

Som I måske ved, så arbejder jeg for Bobbi Brown, og her igennem har jeg bare lettere ved at få prøvet nye produkter af, og eksperimenterer med at bruge ”gamle” produkter på nye måder. Indlæggene jeg skriver er dog hverken sponsoreret eller aftalt. I vil fremover også mærke at der vil være en del Bobbi Brown produkter med i mine indlæg, idet vi som ansatte også får en del produkter, for selv at kunne gøre os erfaringer med dem, så vi bedre kan rådgive vores kunder. Derfor er det vigtigt for mig at fastslå at jeg kun har de Bobbi Brown produkter med i mine indlæg som har imponeret mig, om som jeg oprigtigt er glad for at bruge.

Nå, enough about the formal stuff – let’s get to it!

 

Bobbi Brown – Remedies:

OMG så kom de endelig! Os der har vidst de var på vej, har ventet i spænding i SÅ lang tid – men ventetiden har absolut været det værd ! Disse fem lækre sager er nemlig små løsninger på netop det du synes din hud mangler.
Du kan bruge dem sammen, alene, i hele ansigtet, eller bare der hvor der er behov for det.
Personligt bruger jeg de fire af dem:

  • Skin Reviver – En vitaminpille til din hud, som går ind og styrker.
  • Skin Moisture Solution – En lille fugtmagnet som kan binde 1000 gange sin egen vægt i fugt.
  • Skin Fortifier – Hjælper din hud med at reparerer og genopbygge sig selv.
  • Skin Clarifier – (Pt min ynglings) Renser dine porer, og er en smule exfolierende og oliekontrollerende.

Grunden til jeg ikke bruger den sidste, Skin Relief er fordi jeg ikke døjer med en rød og irriteret hud, men gør man det, så er det denne man skal have fat i.
Hvorfor er de så så fantastiske? (Besides the obvious) Jo det er de fordi molekylerne, altså ingrediensernes størrelse, er så små, og derfor er de i stand til at trænge dybere ned i huden end fx. en dagcreme kan – Jeg er kæmpe fan!

Fun fact: En af de ting ved Remedies’ne (hvordan siger man det i flertal?!) som jeg virkelig synes er fantastisk er, at de har taget 12 år at udvikle. De begyndte på dem i 2004, og ville ikke sætte dem på markedet før de var perfekte. Kigger man på deres navn vil man opdage at de hver især har et nummer, fx har Skin Reviver nummer 91, hvilket betyder at det først var den 91. gang de prøvede, at det lykkedes at fremstille den helt perfekt – Så ved man at der bliver kræset om et produkt !

Bobbi Brown – Hydrating Intense Night Cream:

Der er noget jeg bliver nødt til at indrømme .. Det er sjovt nok ikke noget jeg er særlig stolt af .. Men here it comes – Det er først her for nylig, jeg har lært, hvorfor man skal bruge natcreme, og hvad endnu vigtigere er, hvorfor en dagcreme ikke er lige så nyttig om natten, som den er om dagen.

For at gøre en lang historie kort, i en dagcreme er der en del beskyttelse i, et eksempel på dette kan fx. være SPF – solfaktor, og derfor er der ikke lige så meget plads til alt det fugtgivende og plejende. I en natcreme som du jo sjovt nok ofte har på om natten, har du ikke brug for al den beskyttelse mod vejr og miljø, og derfor er der mere plads til alle de gode og plejende ingredienser.

Først efter jeg har fået denne forklaring kan jeg se en mening med at bruge natcreme, og derfor har min Bobbi Brown Hydrating Intense Night Cream været flittigt brugt denne måned.

Bobbi Brown – CC Cream:

En CC cream er en color correcting cream, altså en der går ind og hjælper med at korregerer farven i din hud.
Personligt kan jeg godt blive lidt mørk over læben (…yes the mustage area), og når jeg så har foundation på, så kommer jeg nemt til at se grålig ud netop der, fordi min foundation i princippet er for lys til det område. Derfor bruger jeg min Bobbi Brown CC Cream i farven Golden Nude under min foundation for at ”varme” området op, så det ikke ser så gråt ud.

Tip: Har du pigment pletter, så er en CC cream fantastisk til at ”jævne” dem ud med rent synsmæssigt. Den vil ikke kunne hjælpe med at dække dem fuldstændigt, men bruger du en CC cream under din foundation vil den hjælpe til et mere ensartet look.

Maybelline – Gel Eyeliner:

Denne har været min tro følgesvend gennem det sidste års tid, og ja det er faktisk så længe den har holdt på trods af at den har været brugt stort set hver dag, og derfor fået luft stort set hver dag (og den er ikke klar til at blive skiftet ud endnu). Ikke nok med dens ”Levetid” er super lang, så er den simpelthen så sort! Det lyder måske dumt at sige, men jeg synes mange linere har en tendens til at kræve at man skal tegne dem op to gange fordi ellers er de en smule transparente, eller ja i hvert fald ikke kulsorte – Dette problem har du ikke med denne her, det er simpelthen et fantastisk!

MAC – Paint Pot: 

Har du nogensinde lagt en super smuk øjenmakeup med dine pudderøjenskygger, en du virkelig er stolt af, og glæder dig til at vise frem til aftenens begivenhed, men idet du når frem og kommer til at kigge dig i spejlet, ser du at det eneste der er tilbage af den, ligger i streger gemt i dine folder i øjenlåget – NOT COOL !

Dette undgår du med MAC Paint pot, som både er en øjenskygge i sig selv, men også fungerer som en super lækker og ikke mindst holdbar base for din øjenmakeup. Fordi det er et creme produkt er det nemlig i stand til at gå ind og binde din pudderøjenskygge, og tørre op sammen med den, og derved er du sikret et look der kan holde hele dagen, eller natten – What’s not to love?!

Jeg foretrækker at bruge en der minder om min hudfarve, da den derved bliver mest neutral, derfor bruger jeg farven Laying’ low.
For at give et billede af hvor god den er, så kan jeg fortælle at mine øjenlåg fedter så meget, at når jeg ikke har noget på, er jeg nogle gange blevet spurgt om jeg har eyegloss på – Nej der kommer bare så meget olie ud af mine øjenlåg at jeg kunne friturestege mine vipper hvis jeg ville.. Ej, men selvom jeg fedter så meget, så er Paint Potten fra MAC altså i stand til at holde min øjenmakeup på plads hele dagen.

Tip: Har du travlt, men vil gerne nå at lave en mere intens makeup, så kan du lynhurtigt skabe et Smokey Eye ved at lægge en Paint Pot på hele øjenlåget, og derefter lægge en Gel eyeliner nede ved dine vipper, og før de tørre bruger du en ”Smudge” pensel til at trække og blende lineren opad, særligt ude i ydersiden af dit øjenlåg – Quick and easy !

Vil du lære Frederikke bedre at kende?
Følg hende på instagram her, og hendes blog her.

Eller læs en masse sjove facts om hende i vores venindebog…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...