fbpx


Hvis du, som os er nysgerrig anlagt og har lyst vide mere om vores uddannede makeupartister og hår stylister og deres jobs, så er denne nye type indlæg lige noget for dig! Vi vil nemlig give vores dygtige artister en stemme, og lade dem fortælle dig om deres job, lade dem rådgive dig og give dig tips og tricks til de bedste hår- og makeup looks.

I tog så godt imod Frederikke i dette indlæg, så det er vidst på sin plads, at vi introducerer hende lidt nærmere.
I denne lille venindebog, kan du lære hende bedre at kende. Hun fortæller både om sit job, sin hverdag som makeup artist og hvorfor hun valgte Nicci Welsh Makeup Academy.

Ordet er dit Frederikke! 

 

Kære Frederikke. Hjerteligt velkommen til Nicci Welsh Beauty!
Tusind tak, og tak fordi jeg må være med !

3 hurtige
Navn:
Frederikke Ravn

Alder:
25 år

Job:
Makeup artist i Bobbi Brown.

 

 

Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?
Thought I just did ? 😉 Ej jeg hedder som sagt Frederikke, jeg er fra Sønderjylland, men arbejder til dagligt i Århus som makeup artist i Bobbi Brown. Når jeg ikke arbejder i Århus, er jeg ofte ude som freelance makeup artist og hårstylist på forskellige photoshoots, og derudover har jeg min blog, som dog lige i øjeblikket er ved at gennemgå en total renovering, men hold jer opdateret, det bliver så godt når den er klar til at blive relanceret med helt nyt design inden længe !

Hvornår startede du med at gå med makeup?
Uha det er et godt spørgsmål – jeg kan huske jeg engang i 5. eller 6. klasse tog min mors mascara på i skole, jeg kan også sagtens huske at min mor senere fortalte mig at det måtte jeg ikke 😉
Jeg tror faktisk først jeg sådan rigtigt begyndte at gå med makeup i 10. Klasse, men det var kun mascara og eyeliner dengang.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgen?
Når jeg skal på arbejde bruger jeg nok 1,5 time – give and take a few, men jeg hader også at skynde mig om morgenen.

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag?
Hvis jeg skal være helt ærlig, så går jeg faktisk kun med makeup når jeg skal på arbejde, eller når jeg skal ud, så på mine fridage går jeg stort set altid rundt uden makeup. Det produkt jeg dog ALTID bruger når jeg har makeup på, er min foundation stick fra Bobbi Brown.

Er der et makeup-produkt som du synes er overvurderet?
Det er et godt spørgsmål, jeg ved ikke om jeg decideret synes det er overvurderet, men jeg har endnu ikke oplevet en wow effekt ved at have en lash primer under min mascara. Dog lærer jeg åbenbart ikke af mine erfaringer, for jeg har faktisk så sent som i sidste uge købt en ny, som jeg glæder mig til at prøve.

 

 

Hvorfor drømte du om at blive makeupartist?
Jeg synes det er fuldstændigt fantastisk hvad man kan skabe med makeup, ikke kun når man snakker udseende, men også den selvtillid der ofte følger med. Med makeup har man mulighed for at være den bedste udgave af sig selv.

Havde du nogen erfaring med makeup og hår inden du startede?
Kun det jeg havde lært via Youtube, og som jeg har kunne læse mig til i modemagasiner, men det var ikke noget problem, for på skolen lærte vi alt fra bunden af.

Hvad var det der fik dig til at springe ud i det, og starte på uddannelsen?
Jeg har altid været fascineret af mode og hele verden bag, og igennem diverse mode magasiner fik jeg øjnene op for hvad makeup kan skabe. Igennem mange år forblev det dog bare en hobby for mig, idet jeg følte det var en meget usikker branche at gå ind i. Jeg tog i stedet på universitetet, og fik en bachelor i Erhvervsjura, og det var faktisk først derefter jeg følte mig klar til at springe ud i det, fordi det først var på det tidspunkt jeg følte jeg havde noget ordenligt at falde tilbage på.

Hvorfor valgte du Nicci Welsh Makeup Academy?
Jeg havde stadig ca. Et halvt år tilbage af min bachelor da jeg begyndte at søge lidt rundt på de forskellige makeup artist uddannelser. Jeg kan huske jeg ikke rigtig vidste om det egentlig var en god ide jeg havde fået mig, for jeg synes ikke rigtig jeg blev overbevist på nogle af de sider jeg blev ledt ind på. Så fandt jeg Nicci’s Academy, jeg kan ikke rigtig forklare det, men hele min mavefornemmelse ændrede sig bare, jeg gik fra at være totalt i tvivl til virkelig at føle at det her det var bare noget jeg skulle. Jeg kan huske at en af de ting der virkelig fangede mig var, at det ikke bare føltes som om det var en skole, hvor man havde en tjekliste for hvad eleverne skulle igennem – Nej jeg fik følelsen af at man skulle igennem alle de metoder netop fordi Nicci selv havde fingeren på pulsen i branchen og selv havde gjort sig sine erfaringer som hun og hendes team ville lære videre til os elever.  Derudover var Niccis portefølje jo bare fuldstændig fantastisk. Hende ville jeg gerne lære fra.

Hvad arbejder du med i dag?
I dag arbejder jeg som makeup artist for Bobbi Brown, og derudover er jeg freelancer, hvor jeg laver lidt forskellige photoshoots.

Hvor finder du inspiration?
Alle steder. Instagram, facebook, i TV’et og in real life, det er aldrig til at sige hvor eller hvornår man lige ser noget der bare fanger en.

Fortæl os et funfact, som vi helt sikkert ikke ved om dig?
I kan være helt sikre på at når jeg ubevidst begynder at røre ved mine øre, så er det fordi jeg er træt.

Hvad skal du lave resten af dagen?
Her senere skal jeg på et Photoshoot i Århus hvor jeg er makeup artist og hår stylist. Det er første gang jeg skal arbejde med børn i 6-10 års alderen, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Husk at du kan følge Frederikkes liv som uddannet makeup artist og hårstylist på hendes blog her og på hendes Instagram @byfrederikkeravn

Drømmer du om, som Frederikke, at blive makeup artist og hårstylist?

Læs mere om vores 8-ugers uddannelse….

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...