fbpx


Let’s be real – new products are the bomb! De kan ændre hele ens normale makeuprutine til det bedre, og med disse 3 nye produktlanceringer, er vi faktisk lidt i tvivl om hvordan, vi har lavet vores makeup uden dem. Scroll ned og se hvilke produkter, der vil blive i vores makeuptaske i MEGET lang tid – Fordi vi intet mindre end elsker dem!

1. MAC Strobe Cream – Hvis du elsker glowy hud, så er denne nye lancering lige noget for dig! ‘The glow from within’ look er tilbage denne vinter, og derfor har MAC lavet deres cult produkt ‘Strobe Cream’, i 4 nye smukke farver. De nye Strobe Creams har hver sin  undertone – Pinklite, Peachlite, Silverlite, Redlite, Goldlite. Det betyder at der er noget for enhver smag og hudtone. Vi elsker dem allerde og ved at de bliver et hit i de rigtig kolde måneder.

2. Bobbi Brown Retouching Face Pencil – 10 farver inklusiv én illuminerende/highlightende farve. Disse små concealere passer perfekt ned i enhver clutch, hvilket betyder at du kan ‘touche up’ på farten. De er gode til dig, som ikke vil have fuld dækkeevne, men som bare gerne vil have en smuk, ensartet og naturlig hud. De kan også sagtens påføres oven på foundation, hvis du ønsker et mere ‘full on’ look. De findes i 9 smukke nuancer, fra helt lys til meget mørk – Vi er vilde med det, da det betyder der er en farve til alle hudtoner! Hvis du godt kan lide ‘The Kardashian contour’ kan du nemt opnå det look ved at bruge en af concealerne i en nuance der er 1-2 toner mørkere end din egen hudtone – OG, highlighteren på toppe af kindbenet og i den inderste krog af øjet – It’s all you need.

3. Urban Decay Naked Ultimate Basics – Urban Decay er tilbage med en smuk palette! Denne gang indeholder den 12 matte øjenskygger, i alt fra kolde til varme toner. Det betyder at den er fantastisk til alle hudtoner og øjenfarver (love love love). Med palettens skønne indpakning (og øjenskygger) er der ingen tvivl om, at Urban Decay har lavet endnu en ‘must-have’ palette. Som en ekstra lille detalje, har paletten et spejl, hvilket vi er meget begejstret for!

Vil du gerne kunne lave en ‘Dutch Braid’ som en professionel? Læs alt om vores bedste tips og tricks…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...