fbpx


Lige nu elsker alle – The Dutch braid! Hvilket der er virkelig god grund til, da det er en meget alsidig fletning, som kan anvendes på utallige måde. Vores favorit er den feminine ‘krone’ version. Den er fin, nem, holder længe (hvis du følger vores lille guide) og så passer den til ethvert outfit (alt i alt det vi alle ønsker en fletning skal være). Let’s step up the braid game and look stunning this weekend! Psssst….. Hvis du følger vores step-by-step guide, vil din fletning holde helt til mandag morgen. 

SÅDAN GØR DU: 

 1. Inddel håret i mindre sektioner og påfør Oribe Maximista Thickening Spray fra bunden og halvvejs ud i længderne. Dette produkt giver en perfekt tekstur til at flette hår i og gør at din fletning holder længere.
 2. Påfør Kevin Murphy Free.Hold Styling Crème på spidserne og halvvejs op på længderne. Denne styling creme giver håret naturligt glans og hold.
 3. Føntør dit hår helt tørt med GHD Air Føntørrer. 
 4. Lav en lille sektion bag dit højre øre, og del derefter denne sektion i 3 mindre sektioner.
 5. Start herefter din Dutch braid – Sådan gør du: Kryds den højre sektion under den midterste, og kryds derefter den venstre sektion under midten. Tag derefter en hårlok fra hovedbunden og kombiner den med den højre sektion, og kryds den da under midten.
 6. Gentag denne teknik rundt om hovedet, indtil du når hen hvor du startede din fletning.
 7. Flet dine spidser som en normal fletning og fastgør den med en gennemsigtig hårelastik. Det er vigtigt at din hårelastik er usynlig da den ikke må kunne ses.
 8. Gem enden af fletningen under den del af fletningen, hvor du startede – så du opnår en “krone” på hovedet.
 9. Anvend hårnåle til at fastgøre fletningen, så den ikke føles løs.
 10. Du kan lade fletningen have dette look eller du kan hive forsigtigt ud i de små sektioner, så den løsner sig og bliver mere ‘messy’.
 11. Når du er tilfreds med formen, spray lidt Kérastase Couture Styline Laque over hele håret for ekstra hold.

Produkter vist: Oribe Maximista Thickening Spray, Kvenin Murphy Free.Hold Styling Creme, GHD Air Hair Dryer, Kérastase Couture Styling Laque, Hershesons Elastic Bands ‘Clear’ og M. Cosmetics Hårnåle. 

Mangler du en ny mascara? Vi har lavet den ultimative guide til dig…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...