fbpx


Du har den altid med dig, uanset hvor du skal hen og hvad du skal – Det er din faste rejsekammerat. Det er selvfølgelig mascara vi snakker om! Vi elsker alle sammen mascara og kan ikke leve uden (you know its true!). Mascara gør en kæmpe forskel for vores makeup, da den kan få ethvert ‘mandags-fjæs’ til at se frisk og levende ud. Men hvilken mascara er den bedste? Vi har samlet vores ‘must-have’ mascaras til enhver anledning – Naturlige vipper når du skal hygge med veninderne, ‘full on’ vipper når du ønsker et forførende øjenlook til byturen, lange smukke ‘Bambi’ vipper, som vi alle gerne vil have (hver dag, tak!) og sidst men ikke mindst vandfast mascara, som selv det værste ‘break up’ ikke kan ødelægge. Her er alt du skal bruge!

NATURLIG VIPPER: 

Produkter vist: Bobbi Brown Everything Masara og MAC Extended Play Lash Mascara. 

‘FULL ON’ VIPPER: 

Produkter vist: MAC Upward Lash og Benefit Roller Lash 

LANGE VIPPER: 

Produkter vist: Marc Jacobs Feather Noir Ultra-Skinny Lash Discovering Mascara og Lancôme Définicils High Definition Mascara. 

VANDFAST: 

Produkter vist: Clinique High Impact Waterproof Mascara og Dior Diorshow Waterproof Mascara. 

3 FEJL DU GØR MED DIN MASCARA: 

 

  1. Pumper mascarabørsten op og ned, for at få mere på produkt på børste. Dette skaber ekstra luft nede i selve mascararøret, hvilket udtørre din mascara på ingen tid.
  2. Beholder din mascara i længere end 4 måneder. Det er vigtigt at skifte din mascara ofte, da der hurtigt kommer bakterier ned i den, som kan give øjeninfektioner.
  3. Bukker dine vipper EFTER du har påført mascara. Dette vil knække dine vipper på længere sigt.

Har du brug for de rigtige produkter til, at opnå smukt og glansfuldt hår? Vi har lavet den ultimate guide til dig her. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...