fbpx


Opnå de smukkeste hårlooks med denne sæsons mest nødvendige hårprodukter. Tørshampoo, olie, varmebeskyttelse og meget mere. Læs med her og find ud af hvorfor netop disse produkter er vores favoritter!

 

Kerastase Shampoo og Balsam

Kerastase er et af vores favorit brands når det kommer til Shampoo og balsam! De har et hår-program for ethvert hår, uanset om det er tørt, fint, krøllet, farvebehandlet osv. I denne sommertid har vi været utroligt glade for deres Soleil for Sun-exposed hair, som både beskytter og behandler håret når det får for meget sol!
Kérastase Soleil Bain Après Soleil, 250 ml. 195 kr. & Kérastase Soleil Lait Richesse, 200 ml. 220 kr.

GHD, Oval Dressing Brush

Denne børste er vores absolutte favorit, når det komme til dagligt brug. Den er lavet af naturlige hår, som hjælper dig med at opnå et naturligt ‘shine’ når du børster gennem håret, det naturlige hår gør det også nemmere at børste igennem filtret hår! Anvend den ved at børste fra hårrødderne og hele vejen igennem håret – dette medvirker til at håret naturligt vil vokse hurtigere.
GHD, Oval Dressing Brush, 239kr.

Oribe, Gold Lust Nourishing Hair Oil

Et sandt vidunder produkt hvis du spørger os! Applicer det i håndklædetørt hår som en almindelig hårolie for at give ekstra shine og undgå frizz, brug den som en ‘overnight-treatment’ ligesom en hårkur, anvend den i håret før føntørring som varmebeskyttelse eller påfør den i tørt hår inden du går ud i solen for at anvende den som solbeskyttelse til dit hår! Hvad siger du? Kan du leve uden?
Oribe, 100 ml. 350 kr.

COLAB, Extreme Volume

Vi elsker følelsen og duften af rent hår, men vi ved også at det ikke er sundt for håret at vaske det hver dag! Derfor har vi altid en tørshampoo lige ved hånden! Denne Extreme Volume fra COLAB gør ikke bare livløst hår velduftende, det giver også hårrødderne et herligt løft, så der bliver skabt ekstra volume i håret og ekstra tekstur!
Matas, COLAB 200 ml. 85 kr.

Kunne du tænke dig, at lære hvordan du laver et smukt gyldent smokey-eye og en perfekt rød læbe? Lær’ hvordan du laver looket i vores nemme step-by-step video. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...