fbpx


#trendalert !

Hvis der er én tendens, at du skal følge i år, så skal det være den koreanske hudpleje tendens. Koreanerne har altid været kendt for at have den bedste hudpleje for anti-age og alle de bedste produkter til at fremme “Gwang”, som betyder at du får en ‘dewy, glowy’ og indre glød. Hvem kunne ikke tænke sig det??
Her i februar er der blevet lanceret en masse nye produkter i Sephora, mange af dem er koreanske beauty og skincare produkter. Vi guider dig igennem nogle af vores favoritter <3

Sheet masks har vi talt om tidligere på bloggen, og vi begynder så småt at forstå, hvor stor kærlighed der findes til disse masker, ikke bare i Korea, men i hele verden! Men det er nok fordi, de virkelig kan hjælpe med alle forskellige aspekter af hud problemer. Disse EGG CREAM MASKS fra Too Cool For School er ikke en undtagelse!

  • Den orange er FIRMING: Nærende og opstrammede maske
  • Den gule er HYDRATION: Fugtgivende og lysnende maske
  • Den blå er PORE TIGHTENING: Pore-minimerende maske

 

Hvis du er på udkig efter luksus – så er Too Cool For School’s PUMPKIN 24K GOLD MASK lige noget for dig!

Dette er en maske, som har en maske med græskar ekstrakt og 24k guld. Alt du skal gøre er at lægge den på dit ansigt, læne dig tilbage og slappe af og så arbejder den for dig. Masken indeholder ekstrakter fra 24 karat rød- og hvidguld, som sørger for kedelig og trist hud bliver at genoplivet. Enzymerne fra græskar-ekstrakten eksfolierer huden for døde hudceller og urenheder, og efterlader huden ren og ensartet!

 

Det næste musthave produkt fra Too Cool For School er en alt i én Egg Mellow Cream. Perfekt til dig som er lidt doven når det kommer til skincare eller bare har for travlt. En 5 i én fugtighedscreme – jeg mener, hvad kan være bedre end det? Denne creme er rig på kollagen fibre og omega olie, som gør at den fungerer både som en toner, serum, øjencreme og maske – alt i én!

 

 

Skin Food er blandt andet kommet ud med 3 FRESHMADE MASKS, som har forskellige plante ekstrakter. Disse en fantastiske til at reducere træthedens tegn og samtidig tilføje rigelig fugt til huden.

Der er 3 varianter, med 3 forskellige fordele:

  • Watermelon – virker beroligende og udglattende.
  • Lemon – giver glød og har en illuminerende effekt på huden.
  • Coconut – har en opstrammende effekt.

 

 

 

Skin Food er også kommet ud med disse sjove SHEET MASKS, “BEAUTY IN A FOOD” hedder de, og det er 5 forskellige masker i sheet facon med en base af enten: blåbær, citron, jordbær, kål og rødbede. Hver maske har deres helt særlige egenskab, de dufter super godt og friskt! En klar anbefaling herfra. Lad dem sidde på huden i omkring 20-25 minutter, afslut med en toner og en god creme.

Vil du læse mere om masking og hudpleje?

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...