fbpx


Drømmer du om store smukke øjne, ligesom skønne Cecilie Lassen? Vi har de bedste tips til dig, så du kan genskabe Cecilie’s fantastiske look, som hun bar til DANSK Design Talent 2016. Looket havde fokus på intense ‘vampy’ øjne (can we just take a moment to appreciate those eyes!) – Et look der vil skabe det smukkeste blikfang til dine øjne. Scroll ned og lær’ at lave ‘big vampy eyes’ på ingen tid! Hår og makeup på Cecilie Lassen: Pil Gad

SÅDAN GØR DU – STORE SMUKKE ØJNE: 

  1. For at opnå store smukke øjne, er det nødvendigt at have en god (og korrekt placeret) base. Bland en lysebrun og mørkebrun cremeøjenskygge, og blend den hen over hele øjenlåget og langs de nederste vipper med en lille fluffy pensel.  Dette vil fremhæve din øjenform og -farve.
  2. Det er essentielt, at du skaber dimensioner til dine øjne, da det vil få dem til at syne større. Påfør derfor en mørkebrun og lilla/grå øjenskygge på den yderste del af øjet med en lille flad pensel.
  3. Giv dine øjne en ekstra lille ‘wow’ effekt, ved at påføre en lys shiny øjenskygge midt på dit øjenlåg. Hver gang du blinker, vil den lyse farve og shiny finish reflektere i lyset.
  4. Påfør en sort eyeliner på den øverste våde kant, og en mørkebrun eyeliner på den nederste våde kant. Dette vil gøre dine øjne mere intense og iøjenfaldende, som vil få dem til at virke større.
  5. Curl those lashes, girl! Det er et ‘must’ hvis du gerne vil have dine øjne til at se store og smukke ud. Sørg for at hver enkelt vippe er bukket.
  6. Påfør en god mascara – Vælg en der både giver længde og fylde.
  7. Don’t underestimate the power of brows!  Med de rette produkter og den rette placering vil dine bryn give dine øjne et løft, som vil få dem til at se mere åbne ud.
  8. Anvend to kolde matte grå øjenskygger (en lys og en mørk) for at definere og fylde dine bryn ind. Det er vigtigt at brynene stadig ser naturlige ud. Anvend den lyse farve til at definere formen på brynene og den mørke farve til at fylde ind, de steder hvor der eventuelt mangler ét hår eller to. Brug en skråpensel til at påføre det med.
  9. Sæt dine bryn med en let farvet bryngele.
  10. Som det sidste finish til dine store smukke øjne, anvend en lys øjenskygge under brynet – Det vil gøre formen mere skarp og løftet.

Produkter vist: Sephora Eye Lash Curler, MAC Paint Pot ‘Groundwork’ and ‘Quite Natural’, MAC Eyeshadow ‘Twinks’, ‘Era’, ‘All That Glitters’ and ‘Quarry’, MAC Eye Kohl ‘Teddy’ and ‘Feline’, The Body Shop Super Volume Mascara, Revitalash Hi-Def Tinted Brow Gel og Bobbi Brown Eyeshadow ‘Grey’ and ‘Cement’. 

Pensler vist: Nicci Welsh Eye Blend Brush, Nicci Welsh Eye Shadow Brush, Nicci Welsh Eye Smudge Brush og Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeshadow Brush. 

Drømmer du om at blive makeupartist og hårstylist? Læs alt om vores uddannelse og bliv…. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...