fbpx


I mødte Tanja for 2 uger siden her, og i dag vil vi her på bloggen gerne præsentere jer for hendes nye økologiske og allergivenlige makeup brand Miild Makeup. Et brand som hun har startet sammen med sin veninde Tine

#GIRLPOWER

 

Baggrundshistorie

Både Tine og Tanja lider af allergi men har også en stor passion for makeup og beauty. De er i dag også begge uddannet makeup artister, på trods af at de produkter som de har arbejdet med, kan have givet dem udslæt og allergiske reaktioner flere gange…(man må lide for skønheden siger de)

Det kan lyde banalt, men makeup er langt fra blandt de mest allergivenlige og rene produkterkategorier. Og er man særligt sensitiv, allergisk eller gerne bare vil styre udenom unødvendige ingredienser, så kan det være svært at navigere på hylderne derude!
Kombination af allergi og makeup artisteri gjorde, at disse to piger viste hvad de ville, da de satte sig for skabe et nyt makeup brand! De ved hvad de snakker om, både når det kommer til tryghed og certificeringer men også når de tester makeuppen, og ved hvad produkterne skal kunne, for at klare sig i denne branche!

Læs meget mere om deres historier her: https://miild.dk/om-os/

Miilds budskab er simpelt

Vi hos Miild, brænder for at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen.

Miild lancerede deres produkter i sidste uge, den 20. april.

Produkterne

Deres makeup linje består af en række basic makeup produkter, som kan bruges af alle til både hverdag og fest.

Generelt er produkterne meget lækre og lette at bruge. Det føles med det samme godt, når du stryger pudderen over huden og frisker kinderne op med rougen. Det er ikke bare rart på huden, men også rart for sjælen, for den gode samvittighed som følger med disse produkter stråler om kap med selve produkterne når vi bruger dem 😉

Herunder kan i se deres nuværende makeup-udvalg samt antallet af farver produktet kommer i.

Shop de første af deres produkter her: https://miild.dk/shop/

Vi er imponerede over, at deres ingredienslister er korte og lette at forstå! Og pigerne skriver:

“Generelt er vores makeup lavet på plejende ingredienser såsom ricinusolie, sheasmør, abrikoskerneolie, solsikkeolie, olivenolie og sød mandelolie. Det har den virkning, at vores produkter arbejder sammen med huden og giver et naturligt finish.”

Vi er sindsygt stolte over Tanja og Tine! De har gjort et super flot og imponerende arbejde med disse produkter!
Det er ikke nemt at lancere ny makeup på markedet i dag, med store kendte brands, men vi tror på at Miild bliver et hit, fordi de virkelig taler til de af jer, som har specifikke ønsker i forhold til ingredienser, og fordi Tanja og Tine er så dedikerede og dygtige!

#BOSSLADIES

 

Læs mere om Tanja’s uddannelse

Lær at lave en simpel konfirmations makeup 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...