fbpx


Hvis du, som os er nysgerrig anlagt og har lyst vide mere om vores færdiguddannede makeupartister og hår stylister og deres nye jobs, så er denne nye type indlæg lige noget for dig! Vi vil nemlig give vores dygtige tidligere elever en stemme, og lade dem fortælle dig om hvem de er, hvorfor de valgte uddannelsen og hvad de laver i dag.

Tidligere elev Tanja, skal i dagens venindebog blandt andet fortælle dig, hvorfor hun blev makeup artist.

Mød den tidligere elev: Tanja Gregersen

Ordet er dit Tanja! 

 

3 hurtige

Navn:
Tanja Gregersen

Alder:
29 år

Job:
Co-founder af Miild

Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?
Jeg startede for to et halvt år siden med at udvikle et nyt brand: Miild, som er verdens første makeup mærke med de anerkendte certificeringer; AllergyCertified og Svanemærket – og vi arbejder stærkt på at få et tredje. Det betyder at alt min tid går med at arbejde med Miild. Det er så sjovt, spændende og udfordrende. Ved siden af arbejde prøver jeg at nå at træne, se mine skønne veninder og familie. Jeg elsker at rejse, det får jeg heldigvis lov til at gøre igennem Miild og prioriterer gerne en god get-away om vinteren til et varmt land.

Hvornår startede du med at gå med makeup?
Jeg har altid elsket makeup. Jeg synes, det var sjovt at trylle med makeuppen og hvad man kan skabe af magi med makeuppen. Jeg startede ret sent med at gå med makeup faktisk. Jeg mener, det var i 8. klasse, hvor jeg startede med at gå med øjenskygge. Og under handelsskolen blev interessen større og dér fangede makeuppen mig især – jeg var hooked.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgen?
Jeg bruger faktisk ikke ret lang tid i hverdagen om morgenen. En dagsmakeup kan godt tage max 10 min og så er jeg klar og ude af døren. Det er mere i weekenderne og hvis jeg skal ud, at jeg nyder at bruge lang tid på det. Gerne en time eller to. Jeg synes, det er så hyggeligt og nyder at fordybe mig i makeuppen.

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag?
Jeg elsker en smuk hud. Derfor bruger jeg vores Miild Mineral Concealer Duo som er cremet og dækker lige det jeg har brug for. Jeg har også svært ved at undvære mascara 🙂  Det får mine små øjne til at større og mere åbne ud.

Hvorfor drømte du om at blive makeupartist?
Jeg synes der er en masse magi i makeup. Det er som tryllestøv og jeg elsker at lægge en smuk makeup og på den måde gøre en person glad og give dem en form for selvtillid. Magien gjorde helt klart, at jeg tænkt: jeg bliver nødt til at blive makeup artist og have det sjovt resten af mit liv med denne magi. At jeg er nået til et sted, hvor jeg faktisk har set muligheden for at udvikle mit eget, er for viiiildt

Havde du nogen erfaring med makeup og hår inden du startede?
Da jeg startede på uddannelse havde jeg absolut ingen erfaring med hår overhovedet. Det var helt klart der, jeg kæmpede mest. Mine frokostpauser blev tit kortere, fordi jeg kæmpede med at nå at lave det hele, men jeg har lært så meget. Og elsker at style hår selvom der klart er mange, der er bedre til det end mig. Ift. makeup havde jeg kun selvlært erfaring, men med interesse og at øve og øve, så kommer du rigtigt langt.

Hvad var det der fik dig til at springe ud i det, og starte på uddannelsen?
Jeg havde længe tænkt på at jeg gerne ville tage uddannelsen. Jeg tog grundforløbet som kosmetiker og der fik jeg mere blod på tanden. Jeg ville gerne lære mere og derfor ville jeg gerne lære af de bedste. Jeg fik derfor i en fart sparet sammen til uddannelsen, så jeg kunne gå i gang. Jeg følte mig meget modig og var glad for at forfølge min drøm.

Hvorfor valgte du Nicci Welsh Makeup Academy?
Jeg havde hørt meget godt om Nicci’s skole og jeg ville have den bedste af den bedste uddannelse. Jeg ville ikke nøjes. Samtidig synes jeg, det var cool med de små hold og at man fik mulighed for at have en samtale med Nicci inden man skulle vælge skole.
Jeg følte mig inspireret af hendes hjemmeside og har fulgt Nicci lige siden hun var med i Puls.

 

Hvad arbejder du med i dag?
Jeg er selvstændig, og har skabt mit eget makeup brand, som i måske læste i spørgsmål 1 🙂

Hvor finder du inspiration?
Jeg finder inspiration overalt. Det kommer lidt an på, hvad jeg skal inspireres til. Jeg finder inspiration til Miild i mine egne behov, andre makeup mærker og farver, følelser og ting i naturen. Jeg finder inspiration i mennesker, til hvordan jeg gerne vil lede, bruge min arbejdsdag eller inspirere andre.

Fortæl os et funfact, som vi helt sikkert ikke ved om dig?
Jeg elsker peanuts!

Hvad skal du lave resten af dagen?
Haha, jeg skal arbejde. Der er altid noget at lave, når man er selvstændig. Det er heldigvis sjovt og føles ikke som arbejde.

 

Husk at du kan følge Tanja’s liv som uddannet makeup artist og hårstylist og i dag: selvstændig karriere kvinde – på hendes Instagram @tanja_gregersen

Du kan læse mere om Tanja’s uddannelse…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...