fbpx


Vi er ‘beauty junkies’ og vi har derfor prøvet et utal af forskellige læbestifter – Og én af de ting vi særligt sætter pris på, er deres evne til at holde længe (let’s be honest – De skal ikke forsvinde efter et mundfuld mad). Vi har derfor testet en masse forskellige læbestifter, både flydende og normale, og fundet de læbestifter der holder til kysseri under mistelten!

1. MAC Cosmetics Lipstick ‘Russian Red’ – Det er en klassiker, som ser smuk ud til alle hudtoner OG som holder hele natten. Dens matte finish giver lang holdbarhed og en intens farve. Dup en lille smule transparent pudder oven på den, og du har en læbestift der ikke forsvinder.

2. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick ‘Outlaw’ – Denne flydende læbestift er den perfekte kombination af et matte finish og fugt. Imens du har den på plejes dine læber, så de ikke føles tørre efter en hel nat med læbestift. Formularen lover at den holder, og vi kan kun være enige. Ekstra lille tip: for endnu længere holdbarhed – påfør først ét lag, vent 5 min, og påfør derefter endnu et tyndt lag oven på.

3. Anastasia BH Liquid Lipstisk ‘Strawberry’ – YES GIRL! Vi er vilde med denne flydende matte læbestift, da den påføres nemt og giver en intens smuk farve. Påfør den og du vil se fantastik ud hele natten lang.

Få vores guide til hvordan du påføre din røde læbestift, så den står knivskarpt i første forsøg…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...