fbpx


‘Perfect ponytail’ er mange kvinders go-to hårlook, da det er klassiske, smukt og hurtigt! Der er dog lige et par ting der kan gøre det nemmere for dig, hvis din udgave skal være lige så perfekt som på catwalken. Læs hvordan nedenfor: 1. Venstre, højre, midten eller ingen? – Inden du går i gang skal du bestemme om du skal have en skilning, og hvor den skal sidde Vi guider dig i den version uden skilning. Start med at tage en sektion fra i nakken (ca. 2cm. bred) , og ”pin” resten af håret væk med et spænde. 2. Høj, lav eller midt imellem? – Du skal nu vælge hvor på hovedet du gerne ivl have din hestehale. Vi guider dig til en lavt siddende. Spray Oribe Maximista fra bunden og halvvejs ud i længderne, i den lille sektion du har taget fra. 3. Tag nu kammen og friser sektionen helt tæt ind til nakken – der må ikke være nogen buler eller fimrehår. Det er dette step der får dit look til at blive fejlfrit og ensartet. 4. Gør dette igennem hele håret. 5. Når håret sidder helt tæt ind til hovedet, tager du fat omkring hestehalen med den ene hånd, og kammen i den anden hånd. Friser da håret helt perfekt på plads med kammen – Det er vigtigt at du ikke giver slip på hestehalen, imens du frisere håret på plads. 6. Fastgør hestehalen med en gennemsigtig elastik. 7. Hvis det er nødvendigt, glat spidserne med et glattejern. 8. Afslut looket med lidt Kérastase Laque Couture hårspray for at fjerne eventuelle fimrehår. Produkter: ORIBE Maximista, 300kr., Kérastase Laque Couture, 240kr., Carbon Tail Comb (sleeved), 109kr. og BLAX Hårelastikker “Klar”, 39kr. Der findes uendelig mange kombinationer når det kommer til Perfect Ponytail. Looket bliver meget ofte brugt på den røde løber, og vi har fundet nogle favoritter frem:

Blake-Lively-Cannes-2014-gucci

Blake Lively med en Perfect Ponytail uden skilning og massere tekstur i fletningen. Smukt!

beauty-supply-outlet-how-to-wear-a-ponytail-thekit.ca-gwenyth-paltrow-post1

Gwyneth Paltrow med en Perfect Ponytail, der har midterskilning og knold. Freida Pinto med en smuk lav Perfect ponytail der har sidesklining. Beyonce med en meget ‘sleek’ version, uden skilning og med waves i hestehalen.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...