fbpx


Savner du også allerede sommer, solskin og gyldne nuancer? Få sommeren til at vare en smule længere ved at skabe dette lækre smokey-eye, med gyldne farver på øjnene og en naturlig ‘glowy’ hud. Se videre nede i teksten, og få vores skønne lille guide til dette look. 

FØR & EFTER

SÅDAN GØR DU: 

 

 1. Start med at påføre en fugtighedscreme i hele ansigtet. Embryolisse Lait-Créme Concentré, 199 kr.
 2. For at skabe den smukke glød i huden, bland da en let foundation med en flydende highlighter. Det giver det perfekte ‘dewy’ look. Benefit ‘Sun beam’, 205 kr., Chanel Vitaluimiere Aqua Foundation, ca. 320 kr.
 3. Start øjenmakeuppen med, at påføre en øjenskygge primer på hele øjenlåget. Det får øjenmakeuppen til at holde hele dagen. MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base, 165 kr.
 4. Påfør herefter en mørk creme øjenskygge med shimmer, på hele øjenlåget. Anvend dine finger til at påføre produktet, da det giver et mere naturligt resultat. MAC Extra Dimension Eye Shadow ‘Silver Dawn’, 175 kr.
 5. Påfør en mørkebrun/bronzefarvet eyeliner langs den nederste vippekant. Sørg for at påføre den så tæt på vipperne som muligt. Smudge den derefter let ud, med en pensel. MAC Eyeliner ‘Teddy’, 135 kr., Nicci Welsh Angled Eye Shadow Pensel, 205 kr.
 6. Gentag step nr. 5. på den øverste vippekant, så du også her opnår en meget mild og let eyeliner effekt. At anvende en mørkebrun eyeliner, giver et mere blødt look, end en sort eyeliner ville gøre.
 7. Anvend igen creme øjenskyggen, men denne gang kun i globelinjen, med en eye contour børste og blend forsigtigt, så du undgår hårde linjer. Nicci Welsh Eye Shadow Contour Pensel, 205 kr.
 8. På midten af øjenlåget duppes en smule guld øjenskygge, det giver lokket det smukke ‘goddess’ finish. MAC Pigment ‘Melon’, 195 kr.
 9. Påfør en mørk bronze farvet øjenskygge oven på eyelineren, både øverst og nederst –  så det skaber et endnu blødere look. MAC Eyeshadow ‘Antiqued’, 150 kr.
 10. Afslut øjnene med masser af mascara. Benefit Roller Lash Mascara, 195 kr.
 11. Hvis du føler det er nødvendigt, påfør en smule concealer under øjnene med en concealer Pensel. MAC Studio Finish Concealer, 150 kr., Nicci Welsh Concealer Pensel, 175 kr.
 12. Påfør en highlighter på toppen af kindbenene og en bronzer langs kindbenene, og blend dem sammen med en fluffy pensel. Det giver huden en smuk ‘bronzed’ effekt. MAC Cream Color Base ‘Hush’ + ‘Improper Copper’, 105 kr. og Nicci Welsh Foundation/Powder Pensel, 339kr. 
 13. Færdiggør hele looket med en rosa tonet læbefarve! MAC Lipstick ‘Dressed To Thrill’, 165 kr

Vil du lærer at lave det perfekte lilla smokey-eye til weekendens fester? Læs med her. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...