fbpx


 

Vi elsker at bruge håraccessories til hurtigt at ændre vores look, fra kedelig hverdag, til glamourøs og chic! Derfor har vi fundet denne sommers moderigtige håraccessories, så du kan se cool ud hele sommeren. Her er vores 7 sommerlige favorit accessories.

1. Hair Crowns

Hair crowns er en feminin tilføjelse til din garderobe, og passer godt til både sommerbryllupper og havefester. Hair crowns er et godt alternativ til den klassiske blomsterkrans, og de findes i utallige versioner. 


2. Hats

Hvis du skal til stranden eller på storbysferie i år, så er en hat altid en god ide! Hatte er perfekte til sommer, da de både beskytter dit hår fra solens stråler, gør dit look uformelt og lækkert, og redder dig fra de dårlige hårdage! Så hvis du ikke allerede ejer en hat, så er det på tide at du investerer i en!


3. Headbands

Hårbånd er perfekte til at holde styr på dit hår, men de tilføjer også det lille ekstra til et casual sommer outfit. Alle ser godt ud med hårbånd – uanset om du har en cool kort page eller langt krøllet hår – bare tag hårbåndet på og du er ‘good to go’. Hårbånd findes i alle former og farver, så det er bare med at finde din sommerfavorit.


4. Hair Clips

Er du ikke til store accessories eller ønsker du bare et mere simpel look, kan du bruge de stilsikre hårspænder som fås i forskellige former. Vi elsker de metalliske, da de fanger øjet når de skinner i solen og kan kombineres med alle outfits. Disse spænder er perfekte til årets sommerbryllupper.


5. Bandanas and Scarfs

Bandanaer og tørklæder i både hår og omkring halsen er et hit til sommer! Uanset om du skal på ferie, på stranden eller bare har en dårlig hårdag, så kan du ikke gå galt i byen med bandanas. Det er en nem og hurtig måde fuldende et outfit på. Du kan bruge bandanas og tørklæder i både løs hår, til opsætninger og til fletninger og du vil opnå et let og spontant look.


6. Ribbons

Den nyeste hår accessorie i år, er det simple velour eller silkebånd. Ud over at disse bånd er en billig løsning, har de også maneg anvendelses muligheder: du kan binde båndet rundt om din hestehale – høj eller lav, binde det rundt om hovedet som et pandebånd eller hvorfor ikke bruge det i fletning? Vi har spottet denne trend på både den røde løber og på catwalkene i år, så nu er det din tur til at prøve det af!

 

Summer hair accessories

ASOS, River Island, Festival Hair Crown, 173,92kr. // Missoni, Head band, ca. 1000kr. // Zalando, Topshop Hat, 199kr. // Asos, Mini Open Shapes Hair Clips, 54,35kr. // Panduro, Velour eller silkebånd 34kr/m. // Monki, Circle Headband i suede, 100kr. // Ellos, Tørklæde/Bandana 79.95 kr. // Magasin, Becksöndergaard Aure Hat, 299 kr.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...