fbpx


Photo credit: Chrichri Magazine – The Beautiful Issue

I det nyeste Chrichri Magasin – The Beautiful Issue – Kan du læse om en af tidens ‘hottest’ trends inden for skønhed, nemlig ‘Glam Squads’! Nicci, samt Pil Gad og Nini Elisabeth Jørgensen fra Nicci Welsh Pro-team, er featured i magasinet, de er en del af et ‘Glam Squad’. Læs videre i indlægget, og lær’ alt om, hvad det er og hvordan DU kan blive en del af et ‘Glam Squad’. 

Hvad er et ‘Glam Squad’ egentligt?

“Du kender det – selvtilliden får et ekstra boost, når makeup og hår er ’on point’, og du går ud af døren, som den bedste version af dig selv. Det er en følelse, der kan virke nærmest euforiserende. Det derfor ikke længere kun de rige, kendte og Kardashian familien, der har deres egen personlige makeupartist, men det er en luksus mange danske kvinder tyer til. Efterspørgslen på personlige makeupartister, er derfor blevet markant større, da mange har sit eget ’Glam Squad’, når de skal til fest, ud og spise, bryllupsdag eller når de skal mødes med veninderne til en drink.” – Fra ChriChri Magasinet, The Beautiful Issue. 

Hvordan bliver du en del af et ‘Glam Squad’? 

For at blive en del af et ‘Glam Squad’ er det essentielt, at dine makeup- og hårteknikker er på det højeste niveau – Det giver et professionelt indtryk, og gør dine kunder trygge. Pil og Nini, fra Nicci Welsh’ ‘Glam Squad’, har begge taget denne uddannelse, for at komme med. Det er ekstremt inspirerende og sjovt at være med i et ‘Squad’, da du arbejder side om side med andre dygtige artister.

Photo credit: Chrichri Magazine – The Beautiful Issue

Læs mere om deres uddannelse…..

 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...