fbpx


Vi er ved at nå ved vejs ende, med disse #fashionweeklooks og det sidste look fra Fashion Hong Kong showet, er dette ‘effortless’ makeuplook, som kan genskabes og bæres af enhver!
Det er et perfekt ‘grundlook’, som kan varieres og udvikles i det uendelige. Makeuppen er også super brugbar til sommeren, hvor man ikke vil have så meget makeup på, som vi har tendens til at have om vinteren. 

Prøv dig frem, og husk at tagge os med #nicciwelshacademy på sociale medier, hvis du genskaber looket.
God fornøjelse!

 

Alle produkter som er blevet brugt, er MAC produkter.
Men prøv at erstatte eller udskifte nogle af produkterne, hvis du har dine egne favoritter, eller ikke har de produkter som Nicci Welsh brugte her.

 

1. Start med at forberede dit ansigt med Charged Water Moisturizer.

 

2. Påfør derefter et tyndt lag af Studio Waterweight Foundation. 

 

3. Brug en concealer til at dække røde mærker eller mørke cirkler under øjnene – Nicci brugte Pro Conceal Palette. 

 

4. Påfør creme øjenskyggen Ground Work på dit øjenlåg og brug din Nicci Welsh Eye Blend Brush til at blende farven ud i globelinjen. Det er en super flot og anvendelig farve, som vi virkelig anbefaler at du prøver.

 

5. Blend derefter blush-farven Bone Beige eller Harmony Blush på dine kindben.

 

6. Tæm dine vilde øjenbryn med en Clear Brow Gel, og fyld dem ud, hvis dine egne ikke er tætte nok eller hvis du vil skabe en anden form, men husk at hold det naturligt, hvis du vil genskabe dette look. 

 

7. Påfør en smule Hush og Improper Copper Cream Colour Base på læberne med en din Nicci Welsh Lip Brush. Børsten er perfekt til at skabe lige linjer og øge holdbarheden.

 

8. Færdiggør looket ved forsigtigt at duppe Mixing Medium Shine på hele øjenlåget, så det lægger sig over øjenskyggen og ikke blendes sammen med den. Dette er også en god investering, da en af sommerens trends er dette shiny eye look.

 

 

Du kan læse eller genlæse noget af vores andre #fashionweeklooks ved at trykke på billederne herunder

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...