fbpx


 Genskab dette modige makeup look, som Nicci Welsh skabte under fashion week til showet Fashion Hong Kong. Brandet var Maison Vermillion og designeren Dora Chu skaber tøj med DNA’et – modigt og romantisk, hvilket passer godt til dette makeup look. Get the look sådan her:

Alle produkter som er blevet brugt, er MAC produkter.

 

1. Forbered dit ansigt med Charged Water Moisturizer.

 

2. Påfør et tyndt lag af Studio Waterweight Foundation. 

 

3. Brug en concealer til at dække røde mærker eller mørke cirkler under øjnene – Pro Conceal Palette

 

4. Påfør cream øjenskyggen Ground Work på dit øjenlåg og brug din Nicci Welsh Blending Brush til at blende farven ud i globelinjen.

 

5. Brug Nicci Welsh Blush Brush til at påføre blushfarverne Bone Beige eller Harmony på kindbenene.

 

6. Påfør nu Clear Brow Gel på øjenbrynene, så de bliver hvor de skal, resten af dagen og aftenen.

 

7. Påfør en smule Hush og Improper Copper Cream Colour Base på læberne og på toppen af kindbenene for at skabe en highlightende effekt. Brug den forsigtigt, da det blot skal give lidt shine og ikke være som glimmer.

 

8. Brug en Nicci Welsh Lip Brush til at påføre farven Dangerous så du får en tydelig og ren læbelinje.

 

9. Færdiggør makeuplooket ved at duppe lidt MAC Gloss på øjenlågene og hele vejen op til brynene og duppe lidt Mixing Medium Shine til toppen af kindbenene som en highlight. 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...