fbpx


Vi bor i Danmark, og vi er på vej ud af januar – der er vidst ingen der kan være i tvivl om at denne måned har stået i kuldens tegn. Skiftende vejr, fra frost grader til plus grader, og så tilbage igen, det er altså noget af en udfordring for vores hud at følge med til. For mit vedkommende vælger jeg så oven i hatten at stille min hud over for endnu en udfordring nemlig – Aircondition ! Ikke kun på min arbejdsplads, men også i de mange timer jeg bruger i bilen til og fra arbejde (Sorry skin – nobody said this was going to be easy)

Netop på grund af disse udfordringer har alle mine fem favoritter denne måned været at finde i kategorien … (drumroll please) SKINCARE ! Alle der kender mig ved at jeg synes at hudpleje er hele fundamentet for en smuk makeup, og derfor har jeg blandt andet i denne måned plejet min hud med disse fem favorit produkter.

 

 

Bobbi Brown – Extra Treatment Lotion

Nix ordet ”Tonic” indgår ikke i navnet på denne skønne sag, men ikke desto mindre er det sådan den skal anvendes, altså efter du har renset dit ansigt. Hvorfor netop denne tænker du måske, og den primære årsag for mig er simpelthen fordi der er hyaluron i, som binder fugten fra den selv, men også fra den efterfølgende hudpleje du tilfører din hud, så fugten ikke bare ”fordamper” igen. Derudover elsker nærrigrøven i mig dens konsistens som lige er en smule tykkere end vand, og derfor kan du hælde en stor dråbe ud på dine fingre, og bruge dem til at massere den rundt i ansigtet med, så du slipper for at der går en masse til spilde i fx en vatrondel.

Bobbi Brown – Extra Repair Nourishing Milk

Her får du alle de plejende og fugtgivende egenskaber fra en ansigtsolie, men i en let mælkeformula, så du slipper for den fedtede fornemmelse i ansigtet som en olie ofte giver, hvilket jeg hader om dagen.
Faktisk var jeg i første omgang slet ikke begejstret for denne mælk, det var først efter jeg tog på job uden makeup en dag, fordi jeg hellere ville lægge den der, for at prøve lidt nye ting. Da jeg kom derop og kiggede mig i spejlet fik jeg et chok ! Min hud var så tør at den skallede, og det er aldrig før sket for mig, men det gjorde den altså nu. Jeg tænkte at det var den oplagte mulighed for mælken for at vise sit værd – og om den gjorde ! Min hud har ikke skallet lige siden.

Decubal – Anti-Itch Gel

Jeg fedter utroligt meget, og særligt i T-zonen, og det er faktisk så meget at man efter en hel arbejdsdag på det nærmeste kan se mig fra månen. Derfor bruger jeg denne gele, som nærmest bare er vand i geleform, da det er begrænset hvor meget olie jeg vil påføre mit ansigt når jeg fedter så meget som jeg gør. Dog kan jeg ikke understrege nok, at selvom du fedter, så må du ikke bare frarøve din hud alt olie, for så kan du være sikker på den tænker ”Hvad er det dog der sker her” og så producerer den bare selv endnu mere end før.

Bobbi Brown – Extra Lip Tint

OMG! Her er jeg nærmest tom for ord, så imponeret er jeg!

Normalt når vi snakker læbepomade så har den blå Labello altid haft en plads i samtlige at mine tasker, for på trods af den overkommelige pris, så fungerer den altså … Lige indtil jeg prøvede Bobbi’s Extra Lip tint – den tager altså bare læbepleje to the next level ! Den er så behagelig at have på, og så plejende at den kan redde selv de mest indtørrede læber (kan i huske jeg sagde jeg sjælendt går med makeup med mindre jeg skal noget, det gælder også plejen af mine læber, her er jeg simpelthen for dårlig til at passe på dem, så tro mig den har været testet på nogle virkelig udtørrede læber)
Sidst men ikke mindst, så har en lille tint i sig, eller farve om man vil, som bare giver den lækreste glød til dine læber – Jeg er fan!

MAC – Charged Water

Jeg er en af dem der altid laver min øjenmakeup før jeg laver resten af mit ansigt. Derfor kan min hudpleje godt nå at trænge lidt for langt ind i min hud, inden jeg når til foundation delen.
Jeg bruger Bobbi Browns forundation stick, som jeg er super glad for, dog kan den godt blive lidt sej at arbejde med, hvis ens hud bliver for tør under. Det når min vintertrætte hud ofte at gøre, og derfor er denne Charged Water bare perfekt, for så får mit ansigt bare lige et spray eller to med den, og så er min foundation til at arbejde med igen.

Vil du lære Frederikke bedre at kende?
Så kan du læse en masse sjove facts om hende i vores venindebog…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...