fbpx


Yesterday is history, tomorrow is a mystery, let’s hope today will be stable – course here’s my list from April !

Så hørte man lige mig rime – eller det var i hvert fald det jeg prøvede på – Anyway vi har igen taget hul på en ny måned, og jeg er derfor klar med mine fem favoritter som jeg har været ekstra glad for i april -> 

Here we go

 

Nightly refining Micro-Peel Concentrate – Kiehls:

Jeg får altid mine bumser omkring mine tindinger … og jeg piller i dem, og hvad resulterer det naturligvis i – Ar !

Jeg har længe været træt af mine, for i og med min hud er mørk, så bliver mine ar næsten sorte, derfor har jeg længe ledt efter noget der kunne hjælpe mig af med dem, eller i hvert fald hjælpe med at udligne dem lidt. Jeg gik derfor over og snakkede med en fra Kiehls, og fik en prøve med hjem på ovenstående, og efter kun halvanden uge var jeg solgt.

Det er et peelings koncentrat, som simpelthen går ind og hjælper med at forfine og forbedre huden over natten, og jeg kunne som sagt både se og mærke resultater efter halvanden uge.

Det er et koncentrat du stille og roligt skal vænne din hud til, og du må derfor ikke bruge den hver dag, du skal bruge en god natcreme over den, og så skal du huske at bruge solcreme om dagen, simpelthen fordi din hud bliver mere udsat når du bruger den.

Skulle du selv få lyst til at prøve den, vil jeg anbefale dig at du først går ned i en Kiehls butik eller counter og får en snak om den vil passe til dig, de har meget mere forstand på sådan en behandling end jeg har. 

Ultra Rapid Action Treatment Cream – Clearasil:

Som sagt er jeg åbenbart stadig ikke kommet ud af mine teenage år endnu, på trods af mine 26 somre, og jeg får stadig en bums eller to i ny og næ, men med denne creme kan du nå at tage dem i opløbet – og det virker!
Faktisk var det min lillesøster som havde fortalt mig om den, da hun har brugt den igennem lang tid, og da vi var i Tyskland, og så der var to for ens pris tænkte jeg at det var da en god undskyldning for at prøve den, og jeg blev virkelig positivt overrasket!
Der står på den at man kan se resultater inden for 4 timer, og det passer egentlig meget godt. Nogle gange er man heldig at de går i sig selv, og andre gange bliver de bare hurtigere gule, men i det mindste kan man så få dem ud 😉

Long-Wear Even Finish Foundation SPF 15 – Bobbi Brown:

Fordi jeg nu har udsat min hud for lidt hårdere behandlinger, sørger jeg også for at fugte den bedre, med cremer der er oliebasseret. Derfor kommer min hud også til at skinne mere i løbet af dagen, og jeg er derfor gået over til at bruge denne foundation som har en lidt tørre konsistens, og derfor et mere mat finish, hvor den på samme tid stadig opfylder mit ønske om et full coverage look.

Paddle brush – GHD:

Denne har jeg fået af billigvoks.dk og jeg elsker den, den er perfekt til mit store hår, fordi dens børste ”hår” ikke bare giver efter for knuder eller ja tyngden i mit hår! En klar anbefaling, hvis man som jeg, har meget hår, som kan have tendens til at filtre eller bare være utilregneligt 😉

Volume Spray – Maria Nila:

Dette er også et produkt jeg har modtaget fra billigvoks.dk for at teste, og jeg er simpelthen bare blevet SÅ glad for det at jeg er fortsat med at bruge det, på trods af min prøveperiode er overstået!
Det skaber den perfekte struktur til dit hår, det fedter ikke og så dufter den skønt og friskt. Hvad der for mig også er super skønt ved dette produkt er, at det er på en spray, hvor mange andre volume og teksturgivende produkter ofte er en mouse. Du slipper altså for at skulle have det i hænderne, du sprayer det bare i dit hår, reder det igennem, og føntørre det , Voila så er du klar til at style dit hår!

Vil du lære Frederikke bedre at kende?
Følg hende på instagram her, og hendes blog her.

Eller læs en masse sjove facts om hende i vores venindebog…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...